ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά…»

Για την συνεργασία της με τον Γιώργο Τράγκα αλλά και τον επεισοδιακό τους τσακωμό, μίλησε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-Live.

«Συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα. Και δεν μπορώ να σας τα δώσω», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος για τα λόγια του Γιώργου Τράγκα.

Και συνέχισε για την έντονη στιγμή που έληξαν τη συνεργασία τους: «Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω. Και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου. Με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη για το περιστατικό.

Όσο για την τελευταία κουβέντα που άκουσε από τον Γιώργο Τράγκα… Η ίδια μετέφερε χαρακτηριστικά: «Θα στα δώσω μωρή. Αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ.», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Back to top button