Αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ενώ αυτά βράζουν, σε ένα μεγάλο τηγάνι θερμαίνουμε το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και όταν αρχίσει να ροδίζει, ρίχνουμε την πάπρικα, το κύμινο και τη ρίγανη. Επιπλέον σοτάρουμε μέχρι να αρωματίσουν τα μπαχαρικά και προσθέτουμε τα κολοκύθια. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά.
Έπειτα σε ένα μπολ, χτυπάμε τους κρόκους με τη μυζήθρα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό βρασμού. Επίσης προσθέτουμε το μισό νερό στο τηγάνι, αφήνουμε να βράσει και ρίχνουμε τα ζυμαρικά καυτά μέσα στο μπολ με τους κρόκους και τη μυζήθρα.
Μετά ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα. Ωστόσο αν χρειαστεί, προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Τέλος σερβίρουμε σε πιάτα και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Ενώ Τραμπ και Πούτιν προσπαθούν να λήξουν τον πόλεμο στην Ουκρανία ο Τουσκ (Πολωνία) με…
Νεκρός 15χρονος από από εισαγωγή αέρα υψηλής πίεσης στον πρωκτό του μετά από βάναυση πράξη…
Παίζουν με τη φωτιά οι Τούρκοι: Καταγγέλλουν το Λιμενικό ότι άνοιξε πυρ κατά αλιευτικού και…
Ένταση και αναστάτωση στην Εφορία Βόλου όταν 31χρονος, επιζών του δυστυχήματος των Τεμπών, σε κατάσταση…
Ένας απολαυστικός Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια εμφάνιση-ξέσπασμα, επικρατώντας της Ντουμπάι με το επιβλητικό 103-82 στο…
Το Αγιορείτικο πρόσφορο με προζύμι με την πνευματική δύναμη πίσω από την παράδοση και η…