Αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ενώ αυτά βράζουν, σε ένα μεγάλο τηγάνι θερμαίνουμε το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και όταν αρχίσει να ροδίζει, ρίχνουμε την πάπρικα, το κύμινο και τη ρίγανη. Επιπλέον σοτάρουμε μέχρι να αρωματίσουν τα μπαχαρικά και προσθέτουμε τα κολοκύθια. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά.
Έπειτα σε ένα μπολ, χτυπάμε τους κρόκους με τη μυζήθρα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό βρασμού. Επίσης προσθέτουμε το μισό νερό στο τηγάνι, αφήνουμε να βράσει και ρίχνουμε τα ζυμαρικά καυτά μέσα στο μπολ με τους κρόκους και τη μυζήθρα.
Μετά ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα. Ωστόσο αν χρειαστεί, προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Τέλος σερβίρουμε σε πιάτα και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Πέθανε ξαφνικά ο χειριστής της σατανικής κούκλας Άναμπελ.. Η ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε ο κυνηγός…
Αυτά είναι τα ύπουλα σχέδια του Ερντογάν για να κατακτήσει όλη τη Μεσόγειο και η…
Τι είναι αυτό το εντυπωσιακό ζωάκι που λαμπυρίζει στο σκοτάδι; Μια εντυπωσιακή και πρωτοποριακή ανακάλυψη…
Σε ποιά ομάδα θα παίζει ο δισέγγονος του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι; Η μεταγραφή που…
Ο αθλητικός συντάκτης Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της πιθανής μεταγραφής του…
Μαρίνα Σταυράκη: Το άγνωστο τάμα στην Αγία Μαρίνα Η Μαρίνα Σταυράκη, γιορτάζοντας την ονομαστική της…