Αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ενώ αυτά βράζουν, σε ένα μεγάλο τηγάνι θερμαίνουμε το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και όταν αρχίσει να ροδίζει, ρίχνουμε την πάπρικα, το κύμινο και τη ρίγανη. Επιπλέον σοτάρουμε μέχρι να αρωματίσουν τα μπαχαρικά και προσθέτουμε τα κολοκύθια. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά.
Έπειτα σε ένα μπολ, χτυπάμε τους κρόκους με τη μυζήθρα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό βρασμού. Επίσης προσθέτουμε το μισό νερό στο τηγάνι, αφήνουμε να βράσει και ρίχνουμε τα ζυμαρικά καυτά μέσα στο μπολ με τους κρόκους και τη μυζήθρα.
Μετά ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα. Ωστόσο αν χρειαστεί, προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Τέλος σερβίρουμε σε πιάτα και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Ο Παναθηναϊκός παρέδωσε το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης μετά από βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε…
Σύμφωνα με το εορτολόγιο, η 24η Μαΐου τιμά τη μνήμη του Αγίου Μελετίου και των…
Η Μαρικέλλυ και οι ακατάλληλες φωτογραφίες της.. Ποιά είναι η 20χρονη φοιτήτρια που ανάβει φωτιές…
Το Άμπου Ντάμπι έχει "πρασινίσει" καθώς οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει ένα εντυπωσιακό πάρτι…
Η «Τουρκία» απειλεί τη Ρωσία με σφαγή, αν δεν εγκαταλείψει τη Συρία, με τελεσίγραφο που…
Θαρραλέο κουτάβι παλεύει με πεινασμένα κογιότ και τα νικάει... Η γενναία μάχη που κατέγραψε κάμερα…