Αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ενώ αυτά βράζουν, σε ένα μεγάλο τηγάνι θερμαίνουμε το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και όταν αρχίσει να ροδίζει, ρίχνουμε την πάπρικα, το κύμινο και τη ρίγανη. Επιπλέον σοτάρουμε μέχρι να αρωματίσουν τα μπαχαρικά και προσθέτουμε τα κολοκύθια. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά.
Έπειτα σε ένα μπολ, χτυπάμε τους κρόκους με τη μυζήθρα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό βρασμού. Επίσης προσθέτουμε το μισό νερό στο τηγάνι, αφήνουμε να βράσει και ρίχνουμε τα ζυμαρικά καυτά μέσα στο μπολ με τους κρόκους και τη μυζήθρα.
Μετά ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα. Ωστόσο αν χρειαστεί, προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Τέλος σερβίρουμε σε πιάτα και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού έχει σημάνει συναγερμό για την άμεση κάλυψη κενών θέσεων…
Συναγερμός έχει σημάνει στο "πράσινο" στρατόπεδο. Καθώς ο τραυματισμός του επιθετικού Σιρίλ Ντέσερς φαίνεται να…
Η διανομή πετρελαίου ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι αιτήσεις για το Επίδομα Θέρμανσης 2025-2026…
Το φετινό Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής απονέμεται σε τρεις κορυφαίους επιστήμονες, τους Mary E. Brunkow, Fred…
Σημαντική κίνηση στήριξης πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο οποίος επισκέφθηκε τον…
Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τις οριστικές ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Νοεμβρίου 2025, ακολουθώντας τον καθιερωμένο κανόνα…