Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χυδαία επίθεση Ράμα στην Ελλάδα: «Ανάγκασαν τα αδέρφια μας να αλλάξουν ονόματα»!

Οι αισχρές δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού μετά το εθνικιστικό παραλήρημα στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου

Χορηγούμενο

Χυδαία επίθεση Ράμα στην Ελλάδα: «Ανάγκασαν τα αδέρφια μας να αλλάξουν ονόματα»! Νέες αισχρές δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού μετά το εθνικιστικό παραλήρημα στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου…

Χυδαία επίθεση Ράμα στην Ελλάδα: «Ανάγκασαν τα αδέρφια μας να αλλάξουν ονόματα – Κηλίδα ντροπής στην ιστορία της Ευρώπης»! Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα προκάλεσε σάλο με τις αισχρές και προκλητικές του δηλώσεις κατά της Ελλάδας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε Αλβανούς στην Ιταλία.

Δείτε επίσης – Ξέφυγε ο Ράμα: Απειλεί τους Χειμαρριώτες για να μην αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες!

Συγκεκριμένα, στο Μιλάνο, κατηγόρησε την Ελλάδα για το ότι έθεσε τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα να αλλάξουν τα ονόματά τους ως προϋπόθεση για να λάβουν έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εξέφρασε τη λύπη του για την αντίληψη ότι οι Αλβανοί στην Ελλάδα αισθάνονταν αποκλεισμένοι και εξέφρασε τη θαυμαστική του στάση για την αντίσταση τους. Επίσης, υπογράμμισε ότι οι Αλβανοί στην Ιταλία δεν υπέκυψαν στην πίεση να αλλάξουν τα ονόματά τους, σε αντίθεση με την εμπειρία των συμπατριωτών τους στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης – Ο Ράμα «βάπτισε» την Μπουμπουλίνα «Αλβανίδα»!

Τέλος, επεσήμανε ότι αυτό αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατική Ευρώπη.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράμα πραγματοποιεί περιοδεία στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, κάνοντας συναντήσεις με τη διασπορά.

Δείτε επίσης – Μετά το πάρτι του Ράμα στην Αθήνα ξεκινά η διδασκαλία Αλβανικών στην Ελλάδα!

Και όλα αυτά μετά το εθνικιστικό του παραλήρημα μέσα στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου και μάλιστα με τη συγκατάθεση της ελληνικής κυβέρνησης!…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button