ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τι ανεβάζει στο TikTok ο Στέλιος Πέτσας! Θα μείνετε άφωνοι! (Βίντεο)

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών σε 'ντουέτο' με επίδοξη influencer από την Αλβανία

Δείτε τι ανεβάζει στο TikTok ο Στέλιος Πέτσας και θα μείνετε άφωνοι! Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών σε ένα… ‘ντουέτο’ με επίδοξη influencer από την Αλβανία.

Τρίβουν τα μάτια τους όσοι είδαν τον λογαριασμό του Στέλιου Πέτσα στο TikTok. Ο οποίος φαίνεται ότι έχει βάλει πλώρη για νέα καριέρα. Χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα αν θα διεκδικήσει θέση κριτή στο My Style Rocks ή αν θα ακολουθήσει τον δρόμο του influencing, παρέα με περσόνες της πλατφόρμας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ποζάρει σε βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα, όπου φαίνεται να κάνει ντουέτο με την… Xristina Bita (μια επίδοξη influencer με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία έγινε γνωστή μέσω χιουμοριστικού βίντεο στο οποίο έλεγε ότι παίρνει 5 ευρώ την ώρα για να καθαρίζει ντουλάπια και τζάμια).

Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η influencer είχε πρόσκληση για την κοπή πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη. Με τον Στέλιο Πέτσα να αναδημοσιεύει στον επίσημο λογαριασμό του το βίντεό της στο οποίο δείχνει το ντύσιμό της και λέει ότι θέλει πίτα με στέβια και όχι με ζάχαρη, επειδή κάνει διατροφή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που… καμαρώνει με τo look της Bita
@stelios.petsas

#ντουέτο με @Xristina Bita

♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Bita

Back to top button