500γρ. τρυφερά φύλλα σπανάκι
6 φράουλες, κομμένες στα 4
2 καρδιές από μαρούλι
1 φλιτζάνι μιξ από φύλλα βαλεριάνα, δυόσμο, βασιλικό, κόλιανδρο, σχοινόπρασο & εστραγκόν
60γρ. καρυδόψιχα, χοντροκομμένη
1 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
½ κουτ. σούπας χυμό λάιμ + 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα
αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Βήμα 1
Καθαρίζετε, πλένετε και στεγνώνετε το σπανάκι, το μαρούλι και τα φύλλα από τα αρωματικά βότανα. Πλένετε και καθαρίζετε τις φράουλες. Τις κόβετε στη μέση ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλες.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε το dressing χτυπώντας όλα τα υλικά στο multi. Το αφήνετε στην άκρη. Μεταφέρετε το σπανάκι, το μαρούλι και τα μυρωδικά σε μια σαλατιέρα και ανακατεύετε απαλά με τα χέρια. Προσθέτετε τις φράουλες και τα καρύδια, περιχύνετε με το dressing και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Studiom.com – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Σύγχρονο θαύμα που ανατριχιάζει: Η Αγία Μαρίνα εμφανίστηκε στο χειρουργείο και έσωσε τον μικρό Ανδρέα…
Απίστευτη τραγωδία: Νεκρός από κεραυνό Ολυμπιονίκης του σκι - Άφησε πίσω του τρία μικρά παιδιά…
Η Λιβύη κατέθεσε χάρτη υφαλοκρηπίδας στον ΟΗΕ που φτάνει μέχρι την Κρήτη και ζητά από…
Ο Λαφόντ έφτασε το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Και πλέον…
Συνελήφθη στη Φθιώτιδα δημοτικός σύμβουλος, μαζί με ακόμη τέσσερις συνεργούς, για παράνομο εμπόριο ναρκωτικών Μια…
Η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε η πρώην σύζυγος του καθηγητή λίγο πριν τη δολοφονία στην…