500γρ. τρυφερά φύλλα σπανάκι
6 φράουλες, κομμένες στα 4
2 καρδιές από μαρούλι
1 φλιτζάνι μιξ από φύλλα βαλεριάνα, δυόσμο, βασιλικό, κόλιανδρο, σχοινόπρασο & εστραγκόν
60γρ. καρυδόψιχα, χοντροκομμένη
1 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
½ κουτ. σούπας χυμό λάιμ + 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα
αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Βήμα 1
Καθαρίζετε, πλένετε και στεγνώνετε το σπανάκι, το μαρούλι και τα φύλλα από τα αρωματικά βότανα. Πλένετε και καθαρίζετε τις φράουλες. Τις κόβετε στη μέση ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλες.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε το dressing χτυπώντας όλα τα υλικά στο multi. Το αφήνετε στην άκρη. Μεταφέρετε το σπανάκι, το μαρούλι και τα μυρωδικά σε μια σαλατιέρα και ανακατεύετε απαλά με τα χέρια. Προσθέτετε τις φράουλες και τα καρύδια, περιχύνετε με το dressing και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Studiom.com – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Πέρα από την εντυπωσιακή της παρουσία στη Eurovision με το «Αστερομάτα», η Klavdia έχει κερδίσει…
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να…
Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, το Ηράκλειο έζησε έντονες στιγμές. Καθώς το λιμάνι…
Στην ψηφιακή εποχή, και ειδικά με την εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, το smartphone έχει μετατραπεί…
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι μια πιθανή συνάντηση μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν…
Ένας 42χρονος bodybuilder, γνώριμος των Αρχών, βρέθηκε στο στόχαστρο ενόπλων που «γάζωσαν» με δύο γεμιστήρες…