1 1/2 φλιτζάνι τριμμένα μπισκότα πτι μπερ
250 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Μερικά γαρύφαλλα
1 συσκευασία τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
2 φλιτζάνια σαντιγί
1 βανίλια
4 ώριμα νεκταρίνια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
Ανακατέψτε τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ. Απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί, δημιουργώντας τη βάση.
Χρησιμοποιήστε το μίξερ για να ετοιμάσετε την κρέμα. Χτυπήστε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέστε τη σαντιγί και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Απλώστε μια στρώση από την κρέμα πάνω στη βάση μπισκότου και τοποθετήστε από πάνω τις φέτες νεκταρινιών.
Καλύψτε με την υπόλοιπη κρέμα και πασπαλίστε με τριμμένα μπισκότα.
Τοποθετήστε το γλυκό στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους μετά…
Ο Γιώργος Αυτιάς συμμετείχε στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΙ. Όπου παρουσίασε μια σύγκριση των τιμών…
Μια τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου στο Κορωπί, όταν ένας 17χρονος υπέστη…
Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Χαρά Κιοσσέ, δημοσιογράφος και συγγραφέας, που υπήρξε στενή συνεργάτης…
Αυτό είναι το διάσημο καρότο κέικ του Rose Bakery στο Παρίσι Έτσι, αν έχετε βρεθεί…
Αλλάζει το κλίμα, με τον βοριά να προκαλεί δυσκολίες στη ζωή μας. Τα ξημερώματα της…