Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εφιάλτης για την Αναστασία Γιούσεφ: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο!

Της επιτέθηκε ιδιοκτήτης μαγαζιού που πήγε να χορέψει!

Χορηγούμενο

Εφιάλτης για την Αναστασία Γιούσεφ: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο! Της επιτέθηκε ιδιοκτήτης μαγαζιού που πήγε να χορέψει!

Εφιάλτης για την Αναστασία Γιούσεφ: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο! Η Αναστασία Γιούσεφ παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, όπου μίλησε ανοιχτά για διάφορα θέματα. Η χορεύτρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από τη Γιούσεφ για το σεξ: «Αντέχω μέχρι δύο…»

Πιο συγκεκριμένα, η χορεύτρια αρχικά είπε… «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Χρόνια πριν, από μαγαζάτορα πάλι. Μόλις με πήρε από το αεροδρόμιο, με πήγε για φαγητό και μετά στο ξενοδοχείο. Μετά τον χορό, μόλις με πήγε στο ξενοδοχείο, με πρόφαση να φέρει τη βαλίτσα πάνω στο δωμάτιο, μου ρίχτηκε. Φυσικά, τον απέτρεψα και με άφησε. Ως επαγγελματίας, πήγα το βράδυ στη δουλειά μου, όμως στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν ξαναπάτησα ποτέ».

Χαμός: Έξαλλη η Αναστασία Γιούσεφ έφτυσε ασυγκράτητο θεατή που της έβαλε χέρι σε live show! (Βίντεο)

«Σε τέτοιες περιπτώσεις αγριεύω, νιώθω σαν άντρας…»

Στη συνέχεια εξήγησε την αντίδραση που είχε αλλά και γενικότερα τη συμπεριφορά της απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις: «Σε τέτοιες περιπτώσεις αγριεύω, νιώθω σαν άντρας. Γενικά, είμαι δυναμική, οπότε δύσκολα θα αφήσω κάποιον να μου κάνει κακό ή, αν θες, έχω σταθεί τυχερή. Όπως και να ’χει, όμως, όσο μαγκάκι κι αν είσαι, ακόμα και ένα ρίξιμο τέτοιου είδους σε προσβάλλει και σου χαλάει την ψυχή».


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button