ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία – Ολυμπία σε λεσβιακό με φίλη της! (Φωτο)

Σάλος με τις καυτές σκηνές που διέρρευσαν!

Η πανέμορφη εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία – Ολυμπία, σε λεσβιακό φιλί με εντυπωσιακή φίλη της! Το ‘καυτό’ στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια η γαλαζοαίματη καλλονή στον λογαριασμό της στο Instagram, προκαλώντας σάλο και παραλήρημα στον ανδρικό πληθυσμό!

Στην ‘αμαρτωλή’ φωτογραφία, οι δύο καλλονές φιλενάδες, Μαρία – Ολυμπία και Έλα Ρίχαρτντς, φιλιούνται στο στόμα και ποζάρουν αισθησιακά και όλο νάζι, στα παρασκήνια επίδειξης μόδας γνωστής εταιρείας.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη συγκεκριμένη φωτογραφία επικρίνοντας την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αν και το στιγμιότυπο μπορεί να βρίσκεται ακόμη ‘καρφωμένο’ ανάμεσα στους κρυφούς πόθους των περισσοτέρων ανδρών.

Έτσι, λοιπόν, παρότι η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε ανάμεσα στα πρώτα καθίσματα της επίδειξης μόδας, της γνωστής εταιρείας Michael Kors, στη Σαγκάη και με εντυπωσιακό φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή, τις εντυπώσεις έκλεψε τελικά η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram και αμέσως έπεσαν να τη ‘φάνε’ ρίχνοντας το φαρμάκι τους!…

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με την Μαρία Ολυμπία και την εντυπωσιακή φίλη της να φιλιούνται στο στόμα, η οποία προκάλεσε πραγματικό σάλο!

 

Back to top button