Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εικόνες σοκ: Δείτε πως είναι σήμερα η βίλα της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Εικόνες ντροπής από την εγκαταλελειμμένη βίλα της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Η ταινία «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης» γυρίστηκε εκεί και είναι από τις πλέον κλασικές του ελληνικού κινηματογράφου.

Προβάλλεται έως σήμερα, αγαπημένη των μεγάλων, γίνεται αγαπημένη και των μικρών.
Η ταινία με την Ρένα (Αλίκη Βουγιουκλάκη) που έγινε Πίπης για να γλιτώσει τον αρραβώνα με τον Ντίνο και στην πορεία γνώρισε τον Λευτέρη (Δημήτρη Παπαμιχαήλ) και τον ερωτεύτηκε, προβάλλεται έως σήμερα και αγαπιέται από τους μικρούς όπως ακριβώς αγαπήθηκε και από τους μεγαλύτερους στο παρελθόν.

Tα γυρίσματα της ταινίας έγιναν το 1968 στην Κέρκυρα σε μια εκπληκτική βίλα 70 δωματίων. Η δεξίωση των αρραβώνων που έγινε δυο φορές και δυο φορές ματαιώθηκε. Και τις δύο όμως έγινε στον κήπο της βίλας με την πισίνα, που όλοι θυμούνται από τις αμέτρητες φορές που έχουν δει την ταινία. Η ίδια βίλα από την οποία την πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη προσπάθησε να δραπετεύσει από το παράθυρο και τη δεύτερη έφυγε μάλιστα τρέχοντας προς την πύλη κυνηγώντας τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Σήμερα, η βίλα αυτή, που είναι μάλιστα αποτυπωμένη στο μυαλό των περισσοτέρων, ρημάζει… Γεμάτη μπάζα και γκράφιτι, με τα ντουλάπια και τις πόρτες ξυλωμένες. Και με τη σκεπή να έχει γκρεμιστεί σχεδόν σε όλο το κτίσμα, με μπάζα παντού και φυσικά την πισίνα άδεια…

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Δείτε επίσης ένα ακόμη συγκλονιστικό βίντεο για τη Βίλα Λεβίδη

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button