ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλα στη φόρα η Σίσσυ Χρηστίδου: «Έκανα πολύ υπομονή…» – Ο χωρισμός με τον Μαραντίνη και ο θάνατος που την ‘τερμάτισε’

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ανάμεσα σε άλλα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Δεν φοβάμαι γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν διεκδικούσα ποτέ για τον εαυτό μου και δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου, ούτε στο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αυτό άλλαξε όταν απέκτησα παιδιά που για τα παιδιά μου απέκτησα ένα θάρρος που είπα ότι “Τώρα πρέπει να υπερασπιστείς αυτά τα παιδιά”. Εκεί άρχιζε να αλλάζει. Και η ψυχοθεραπεία βοήθησε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σχετικά με τον θάνατο της μητέρας της, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Η ψυχή μου το ξέρει. Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δεν θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Αυτή την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό. Η ασθένεια της μητέρας μου, που αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει συμβεί, με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερα βαριά απ΄ότι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό».

Και πρόσθεσε: «Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι και έγινα πολύ πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στα μαμά μου. Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή εδώ, έψαχνα γιατρούς… Όλα αυτά στη ζωή μου συνέβαιναν παράλληλα με τη δουλειά μου. Αυτό ήταν το επίκεντρο για εμένα».

«Όταν έφυγε η μαμά, άλλαξε αυτό. Αυτή η αλλαγή έγραψε γιατί έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ζωή μου. Εγώ το ήξερα ότι θα γίνει αλλά για κάποιον που δεν ξέρει τη ζωή μου, μπορεί να του φαίνονται ξαφνικές οι αντιδράσεις μου και ότι δεν τις έχω σκεφτεί καλά και ότι δεν τα έχω ζυγίσει καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πάρα πολύ καλά κι έχω κάνει πολλή υπομονή», συμπλήρωσε.

«Δεν είμαι καθόλου παρορμητικός άνθρωπος. Η υπομονή πάει σε όλους τους τομείς της ζωής μου, είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό. Είναι να γίνει αυτό το κλικ, όταν γίνει μετά δεν υπάρχει γυρισμός» είπε η παρουσιάστρια.

Το διαζύγιο

Όσον αφορά το θέμα του διαζυγίου και πώς το χειρίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, η ίδια σχολίασε: «Το χειρίστηκα σαν μητέρα και μόνο. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα ότι είναι όλα προφανή, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι… Και κατάλαβα ότι ή θα βγω να εξηγήσω ή θα πρέπει να κρατήσω τη σιωπή μου και να κρατήσω ό, τι έχω σημαντικότερο. Διάλεξα να κρατήσω τη σιωπή μου και να προφυλάξω τα παιδιά μου, που είναι ότι πολυτιμότερο έχω. Δε με νοιάζει τι θα πει ο καθένας και θεωρώ ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γίνεται… Πιστεύεω ότι οι άνθρωποι έχουν μια αίσθηση. Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτό τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, ότι δεν θα φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Δεν φοβάμαι όμως γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Πραγματικά δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν φοβάμαι τίποτα πια».

Σε σχέση με το πώς είναι ως μητέρα είπε ότι είναι εντελώς η μαμά της: «Πάντα έλεγα να γίνω το 1/10 της μαμάς μου. Ήταν ακόμη και για τους φίλους μου μαμά. Τα παιδιά μου είναι η βασική μου προτεραιότητα. Προσπαθώ να προσεγγίσω τον μεγάλο αλλά δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί μου γιατί είναι στην εφηβεία. Ήμουν πιο αυστηρή σαν μαμά αλλά με βοήθησε ο ψυχολόγος μου. Μιλάω πολύ με τα παιδιά μου και τους δίνω την ευκαιρία να μου πουν τη γνώμη τους και πολλές φορές με έχουν πείσει. Του έχω πει πως δεν θέλω να κάνει τίποτα κρυφά, αλλά να έρθει να μου μιλήσει, και όποιος πείσει τον άλλον».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, την εξομολόγηση της όμορφης παρουσιάστριας

Related Articles

Back to top button