Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες σοκ: Πατέρας έδωσε σκληρή μάχη για να σώσει την κόρη του από βιαστές – ληστές που μπήκαν σπίτι τους!

Χορηγούμενο

Ένας ήρωας πατέρας – βετεράνος των αγώνων ΜΜΑ στην Αγγλία πολέμησε σώμα με σώμα με μια συμμορία πέντε ληστών αφού εισέβαλαν στο σπίτι του κρατώντας μαχαίρια και ρόπαλα.

Ο David Pugh, 55 ετών, κοιμόταν όταν οι επιδρομείς εισέβαλαν στο σπίτι του στα West Midlands. Eπιτέθηκαν στην 17χρονη κόρη και τον σκύλο του.

Ο πατέρας πολέμησε γενναία. Και με αυτοθυσία. Οι μασκοφόροι ήταν οπλισμένοι με μακριά μαχαίρια «ματσέτες», ρόπαλα του μπέιζμπολ και μπαστούνια του γκολφ και τελικά τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια.

Οι εγκληματίες επιτέθηκαν ακόμη και στον σκύλο τους, τον Δία. Το άτυχο σκυλάκι το μαχαίρωσαν στο κεφάλι και έπεσε σε ένα κανάλι, αφού αποπροσανατολίστηκε.

Οι φωτογραφίες εικόνες δείχνουν την έκταση των τραυμάτων του κ. Pugh αφού υπέστη κάταγμα στη μύτη και στο πρόσωπο ενώ υπερασπιζόταν το σπίτι του.

Ο David Pugh έμεινε αιμόφυρτος από κοψίματα στο κεφάλι και το πρόσωπό του μετά την εισβολή ληστών στο σπίτι του αυτή την εβδομάδα. Κατάφερε να καταπολεμήσει τους άνδρες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια.

Έπειτα από τη μάχη, αιμόφυρτος και με κατάγματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ο πατερας είδε τους άνδρες να επιτίθενται στη 17χρονη κόρη του.

Η μάχη ήταν σφοδρή. Oι εγκληματίες μαχαίρωσαν τον πατέρα επανειλημμένα. Τον χτύπησαν με ρόπαλο και με μπαστούνι του γκολφ, όμως στο τέλος κατάφερε να του στρέψει σε φυγή.

Μία πράξη ηρωισμού και αυτοθυσίας ενός πραγματικού πατέρα…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button