Είναι τόσο εύκολο, που μπορείτε να το φτιάξετε με τα παιδιά σας.
Αν τα παιδιά, σας ζητούν να φτιάξουν κι εκείνα ένα σπιτικό παγωτό ή να σας βοηθήσουν σε αυτό, φτιάξτε την παρακάτω συνταγή. Είναι πανεύκολη και χρειάζεται μόνο δύο υλικά!
600 ml (2 ½ κούπες) κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική
1 κουτάκι γάλα ζαχαρούχο
Σε ένα μπολ χτυπάτε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος, μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και χτυπάτε καλά, μέχρι να γίνουν μία απαλή κρέμα.
Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5′, σε δυνατή ταχύτητα.
Παγώνουμε στην κατάψυξη.
Όσες περισσότερες φορές επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία (προτείνω 2-3 φορές) τόσο πιο αφράτο θα είναι στο τέλος το αποτέλεσμα.
Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει για 8 ώρες, πριν σερβίρετε.
Αν θέλετε, πριν το καταψύξετε, μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς ή κομμάτια σοκολάτας ή μπισκότα oreo σπασμένα σε μικρά κομμάτια. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια φρούτων.
Χρυσή χρονιά το 2025 για 4 ζώδια που θα πλουτίσουν και ίσως είναι η κατάλληλη…
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής, 22 Νοεμβρίου,…
Μια από τις πιο ασυνήθιστες και ανησυχητικές υποθέσεις λαθρεμπορίας άγριας ζωής σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο…
Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας…
Δύο περιοχές της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμη τριήμερο πριν από…
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στα Τρίκαλα. Εκεί ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε μαθητές…