230 γρ. κουβερτούρα
60 γρ. βούτυρο
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. αλάτι
2 αυγά
150 γρ. καστανή ζάχαρη
350 γρ. κουβερτούρα
Αρχικά προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Στη συνέχεια σε μπεν μαρί, λιώνετε την κουβερτούρα και το βούτυρο, και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μετά σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Επιπλέον χρησιμοποιώντας το μίξερ χειρός, χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το λιωμένο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε το αλευρένιο μείγμα σταδιακά, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.
Έπειτα κόβετε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε χοντρά κομμάτια και προσθέτετε στο μείγμα των μπισκότων.
Κατόπιν με μια κουτάλα παγωτού, παίρνετε μεγάλες ποσότητες από το μείγμα και τοποθετείτε τις δόσεις στη λαμαρίνα του φούρνου, καλυμμένη με λαδόκολλα. Ωστόσο φροντίστε να αφήσετε κενά μεταξύ τους, καθώς τα μπισκότα θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.
Μετά, ψήνετε για 12-15 λεπτά.
Επίσης αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα σερβίρετε, για να παραμείνετε μαλακά και νόστιμα.
Αυτά τα μπισκότα σοκολάτας με την πλούσια γεύση τους είναι ιδανικά για κάθε στιγμή και για όλους!
Απίστευτη τραγωδία: Νεκρός ένας 6χρονος από μπαλόνι που ρούφηξε ενώ έκανε πάρτι στα γενέθλιά του…
Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025 είναι το δεύτερο και τελευταίο Ψυχοσάββατο της χρονιάς. Γνωστό και…
Χαμός με την Αφροδίτη Λατινοπούλου στην Εθνική Πινακοθήκη... Η καταγγελία, η αγωγή και οι χυδαίες…
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 20.000 ευρώ... Οι ποινές για τους αθλητές…
Τέλος οι δωρεάν χειραποσκευές στις πτήσεις... Τα νέα δεδομένα και οι αλλαγές που έρχονται στα…
Ενώ οι επιλογές διαμονής στην Κρήτη είναι ατελείωτες –από ξενοδοχεία και Airbnb μέχρι βίλες και…