230 γρ. κουβερτούρα
60 γρ. βούτυρο
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. αλάτι
2 αυγά
150 γρ. καστανή ζάχαρη
350 γρ. κουβερτούρα
Αρχικά προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Στη συνέχεια σε μπεν μαρί, λιώνετε την κουβερτούρα και το βούτυρο, και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μετά σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Επιπλέον χρησιμοποιώντας το μίξερ χειρός, χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το λιωμένο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε το αλευρένιο μείγμα σταδιακά, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.
Έπειτα κόβετε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε χοντρά κομμάτια και προσθέτετε στο μείγμα των μπισκότων.
Κατόπιν με μια κουτάλα παγωτού, παίρνετε μεγάλες ποσότητες από το μείγμα και τοποθετείτε τις δόσεις στη λαμαρίνα του φούρνου, καλυμμένη με λαδόκολλα. Ωστόσο φροντίστε να αφήσετε κενά μεταξύ τους, καθώς τα μπισκότα θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.
Μετά, ψήνετε για 12-15 λεπτά.
Επίσης αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα σερβίρετε, για να παραμείνετε μαλακά και νόστιμα.
Αυτά τα μπισκότα σοκολάτας με την πλούσια γεύση τους είναι ιδανικά για κάθε στιγμή και για όλους!
Ο χάρτης της... «Μεγάλης Αλβανίας» με Αλβανική όλη την Ήπειρο και την Κέρκυρα εμφανίστηκε στο…
Απίστευτο περιστατικό με αυτοκίνητο που έπλεε μέσα στη θάλασσα δίπλα σε ιστιοφόρα στην Τήνο Μια…
Ποιά φαγητά και γιατί μας προκαλούν νύστα μετά το γεύμα;.. Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας…
Σοκ στον Βόλο: Ζούσε με τον νεκρό πατέρα του στο σπίτι για μέρες! Βρέθηκε σε…
Όλα στη φόρα η Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το γιατί και το πως χώρισε…
Μεσαίωνας: Θεραπείες σοκ με θρυμματισμένους όρχεις σε εγκύους! Τα απίστευτα γιατροσόφια και οι ιατρικές πρακτικές…