230 γρ. κουβερτούρα
60 γρ. βούτυρο
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. αλάτι
2 αυγά
150 γρ. καστανή ζάχαρη
350 γρ. κουβερτούρα
Αρχικά προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Στη συνέχεια σε μπεν μαρί, λιώνετε την κουβερτούρα και το βούτυρο, και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μετά σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Επιπλέον χρησιμοποιώντας το μίξερ χειρός, χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το λιωμένο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε το αλευρένιο μείγμα σταδιακά, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.
Έπειτα κόβετε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε χοντρά κομμάτια και προσθέτετε στο μείγμα των μπισκότων.
Κατόπιν με μια κουτάλα παγωτού, παίρνετε μεγάλες ποσότητες από το μείγμα και τοποθετείτε τις δόσεις στη λαμαρίνα του φούρνου, καλυμμένη με λαδόκολλα. Ωστόσο φροντίστε να αφήσετε κενά μεταξύ τους, καθώς τα μπισκότα θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.
Μετά, ψήνετε για 12-15 λεπτά.
Επίσης αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα σερβίρετε, για να παραμείνετε μαλακά και νόστιμα.
Αυτά τα μπισκότα σοκολάτας με την πλούσια γεύση τους είναι ιδανικά για κάθε στιγμή και για όλους!
Διάσημη και παντρεμένη influencer ερωτοτροπεί με γνωστό τραγουδιστή... Το καυτό βίντεο που έκανε έξαλλο τον…
Διάσημοι σεξομανείς αποκαλύπτουν τον εθισμό τους στο σεξ και τα ένοχα μυστικά της προσωπικής τους…
Ο χυμός που μπουστάρει τον μεταβολισμό και βελτιώνει την υγεία με θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε…
Η ρέγγα είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε λιπαρά οξέα και μονοακόρεστα λιπίδια.…
Σύμφωνα με το εορτολόγιο, αύριο 10 Ιανουαρίου 2025 τιμάται η μνήμη των Γρηγορίου επισκόπου Νύσσης,…
Φέτος, ο χειμώνας φέρνει μια ποικιλία ιών, επηρεάζοντας πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Τα πρώτα…