230 γρ. κουβερτούρα
60 γρ. βούτυρο
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. αλάτι
2 αυγά
150 γρ. καστανή ζάχαρη
350 γρ. κουβερτούρα
Αρχικά προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Στη συνέχεια σε μπεν μαρί, λιώνετε την κουβερτούρα και το βούτυρο, και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μετά σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Επιπλέον χρησιμοποιώντας το μίξερ χειρός, χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το λιωμένο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε το αλευρένιο μείγμα σταδιακά, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.
Έπειτα κόβετε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε χοντρά κομμάτια και προσθέτετε στο μείγμα των μπισκότων.
Κατόπιν με μια κουτάλα παγωτού, παίρνετε μεγάλες ποσότητες από το μείγμα και τοποθετείτε τις δόσεις στη λαμαρίνα του φούρνου, καλυμμένη με λαδόκολλα. Ωστόσο φροντίστε να αφήσετε κενά μεταξύ τους, καθώς τα μπισκότα θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.
Μετά, ψήνετε για 12-15 λεπτά.
Επίσης αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα σερβίρετε, για να παραμείνετε μαλακά και νόστιμα.
Αυτά τα μπισκότα σοκολάτας με την πλούσια γεύση τους είναι ιδανικά για κάθε στιγμή και για όλους!
«Βόμβα» για την Ιωάννα Τούνη: Ποιός είναι ο νέος της σύντροφος; Η ξανθιά καλλονή έκανε…
Αδιανόητη προπαγάνδα υπέρ του Ισλάμ και κατά του Χριστιανισμού από την ΕΕ με εκατομμύρια ευρώ…
Πόσα σημερινά χρήματα είναι τα 30 αργύρια; Το ποσό που πήρε ο Ιούδας για να…
Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Μαθητές του στον Μυστικό Δείπνο; Τα φαγητά, οι…
Το Ευαγγελικό ανάγνωσμα της Μεγάλης Πέμπτης, 17 Απριλίου 2025, μας μεταφέρει στα συγκλονιστικά γεγονότα που…
Απολαύστε την κλασική γεύση του αγαπημένου μωσαϊκού σε μια απολαυστική vegan εκδοχή. Υλικά: 200 γρ.…