230 γρ. κουβερτούρα
60 γρ. βούτυρο
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. αλάτι
2 αυγά
150 γρ. καστανή ζάχαρη
350 γρ. κουβερτούρα
Αρχικά προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Στη συνέχεια σε μπεν μαρί, λιώνετε την κουβερτούρα και το βούτυρο, και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μετά σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Επιπλέον χρησιμοποιώντας το μίξερ χειρός, χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το λιωμένο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε το αλευρένιο μείγμα σταδιακά, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.
Έπειτα κόβετε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε χοντρά κομμάτια και προσθέτετε στο μείγμα των μπισκότων.
Κατόπιν με μια κουτάλα παγωτού, παίρνετε μεγάλες ποσότητες από το μείγμα και τοποθετείτε τις δόσεις στη λαμαρίνα του φούρνου, καλυμμένη με λαδόκολλα. Ωστόσο φροντίστε να αφήσετε κενά μεταξύ τους, καθώς τα μπισκότα θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.
Μετά, ψήνετε για 12-15 λεπτά.
Επίσης αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα σερβίρετε, για να παραμείνετε μαλακά και νόστιμα.
Αυτά τα μπισκότα σοκολάτας με την πλούσια γεύση τους είναι ιδανικά για κάθε στιγμή και για όλους!
Ο Ευθύμης Λέκκας προειδοποιεί για δύσκολη νύχτα με δυνατούς μετασεισμούς σε Αττική και Εύβοια μετά…
Ισχυρός σεισμός τώρα στην Αττική Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε…
Πώς προκρίνεται η Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ μετά την ήττα από τη Δανία; Τα κρίσιμα…
Ανατριχιαστική υπόθεση παιδοφιλίας: Γιατρός ζήτησε από μητέρα να του δώσει την 5 ετών κόρη της…
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μονή Σινά: Με ομόφωνη απόφαση το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έπαυσε τον Αρχιεπίσκοπο Δαμιανό…
Σε σοκ 39χρονη που πήγε στο νοσοκομείο για τροφική δηλητηρίαση αλλά είχε γεμίσει καρκίνο και…