Υλικά
-250 κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
-200 ml κρέμα γάλακτος 35%
-100 γρ μπισκότα της αρεσκείας σας
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ, σπάμε τα μπισκότα μας σε ακαθόριστα κομμάτια.
Έπειτα, αδειάζουμε την γκανάζ μας μέσα στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
Αφού ανακατέψουμε καλά, αδειάζουμε το μείγμα μας σε μια μικρή μακρόστενη φόρμα κέικ, που έχουμε στρώσει μεμβράνη.
Καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Η ζάχαρη, παρόλο που γνωρίζουμε πόσο επιζήμια μπορεί να είναι για την υγεία μας, παραμένει…
Στις 6 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο, τιμάται η μνήμη του Αγίου Ευτυχίου, Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.…
Από τις 7 έως τις 11 Απριλίου 2025, θα καταβληθούν συνολικά 149.400.000 ευρώ σε 340.655…
Φέτος το Πάσχα, δεν φαίνεται να προβλέπεται καμία ειδική ενίσχυση για τους συνταξιούχους. Καθώς δεν…
Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο εντυπωσιακό «ράλι» στη λεωφόρο Συγγρού, όπου καταγράφηκε όχημα…
Οικογένεια Τσατσαρωνάκη: Από το ξεκίνημα στα Χανιά στην επιτυχία του «Μάννα» που έγινε μέχρι και…