Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Φονική συμπλοκή με Αφγανούς στην Ομόνοια! Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, μετά από μαχαιρώματα και άγριο ξύλο!

Χορηγούμενο

Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει τελείως με την εγκληματικότητα και την ανομία στην Ελλάδα. Και οι αλλοδαποί, όπως -δυστυχώς- φαίνεται, έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα της Ελλάδος σε.. ‘τσιφλίκι’ τους. Σκορπούν τον τρόμο και σφάζουν ανενόχλητοι, χωρίς να νοιώθουν κανέναν, απολύτως, περιορισμό!… Το αποτέλεσμα; Ένας ακόμη νεκρός και δυο τραυματίες μετά από άγρια φονική συμπλοκή με Αφγανούς. 

Κατέληξε ο τραυματίας από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το απογευμα του Σαββάτου στην Ομόνοια

Φονική συμπλοκή σημειώθηκε στις 19:00 περίπου το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Ομόνοιας μεταξύ τριών Αφγανών, έξω από κατάστημα εστίασης.

Οι Αφγανοί αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με μαχαίρια και γροθιές, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Αγησιλάου.

Κατά τη συμπλοκή, ένας Αφγανός έχασε τη ζωή του, λόγω τραυματισμού με αιχμηρό αντικείμενο. Ακόμη δύο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι, επίσης από αιχμηρό αντικείμενο, στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button