Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά και τα εγγόνια του κουβαλούν το φέρετρο! Συγκλονιστικά πλάνα από την πρόβα της κηδείας! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Στην τελική ευθεία έχουν μπει όλες οι διαδικασίες για την αυριανή κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Με τους υψηλούς προσκεκλημένους να καταφθάνουν σταδιακά στην Αθήνα.

Το απόγευμα της Κυριακής, τα παιδιά του Παύλος και Νικόλαος μαζί με τα εγγόνια του, έκαναν την τελική πρόβα για την κηδεία του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας. Όπως είναι προγραμματισμένο, το φέρετρο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, θα σηκώσουν το φέρετρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έναν από τους επικήδειους θα εκφωνήσει ο πρωτότοκος γιος του, Παύλος.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν, νωρίτερα σήμερα, οι γιοι του Νικόλαος και Φίλιππος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο, ενώ η ταφή θα γίνει στο Τατόι, δίπλα στους προγόνους του τέως βασιλιά.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Από το απόγευμα καταφθάνουν στην Αθήνα οι προσκεκλημένοι, μέλη βασιλικών οικογενειών από 11 Κράτη.

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Περίπου 200 άτομα εκτιμάται ότι συμπεριλαμβάνει η λίστα των προσκεκλημένων για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Οι περισσότεροι, θα μείνουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Εκεί θα καταλύσουν από την οικογένεια του εκλιπόντος η Αλεξία, η Θεοδώρα και οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος.

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναμένει επίσης επιβεβαίωση από τη βασίλισσα Νουρ της Ιορδανίας και τον βασιλιά Φίλιππο του Βελγίου.

Στην Αθήνα για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων θα ταξιδέψει και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. Από το Λουξεμβούργο, το «παρών» θα δώσει ο Μέγας Δούκας Ερρίκος.

Παραμένει ανεπιβεβαίωτος ο ερχομός του διαδόχου του Βρετανικού θρόνου και βαφτισιμιό του τέως βασιλέως. Ωστόσο σχεδόν σίγουρος θεωρείται ο ερχομός της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της εκλιπούσης βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button