ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογραφία σοκ: Ο Έκτορας Μποτρίνι χωρίς καπέλο!

Ο Έκτορας Μποτρίνι, είναι ένας πολυβραβευμένος σεφ με εκρηκτικό ταμπεραμέντο ο οποίος έχει αφήσει και συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του στον γευστικό χάρτη της χώρας.

Γεννήθηκε το 1969 στην Κέρκυρα και είναι γιος του επίσης σεφ πατέρα του Ετρούσκο Μποτρίνι δίπλα στον οποίο μαθήτευσε από το 1986 ως το 1992, ενώ για τα επόμενα δυο χρόνια εργάστηκε στο «Etrusco», το οικογενειακό τους εστιατόριο, στην Κέρκυρα. Το 1999 ανέλαβε ο ίδιος σεφ του «Etrusco», συνεπικουρούμενος από τον πατέρα του.

Ιδιαίτερα δημοφιλής έγινε στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Εφιάλτης στην κουζίνα” στην οποία έκανε επίσκεψη και επίβλεψη σε διάφορα καταστήματα εστίασης καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα. Τα εστιατόριά του λαμβάνουν κάθε χρόνο χρυσούς σκούφους και τα βιβλία του σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις. Από τις πιο σημαντικές βραβεύσεις είναι το 1 αστέρι Michelin με το οποίο έχει βραβευτεί το εστιατόριο Botrini’s στο Χαλάνδρι και το διατηρεί από το 2015.

Άλλες εκπομπές στις οποίες τον έχουμε δει είναι το ”Botrini’s Project” που ο Έκτορας Μποτρίνι, εκπαιδεύει 12 άνεργους νέους με μηδενική εμπειρία στην κουζίνα προκειμένου να στελεχώσουν το νέο του εστιατόριο. Ο χώρος που διαδραματίστηκε το Botrini’s Project είναι το σημερινό Botrini’s Restaurant, στο Χαλάνδρι, το 2015 στον ANT1 ήταν κριτής στο ”Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” και το 2017 έκανε πρεμιέρα στο ίδιο κανάλι το ”My Way” με τον Έκτορα Μποτρίνι και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε oδοιπορικό με βέσπα, ανά την Αθήνα και την Ελλάδα της γεύσης.Το 2018 πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική εκπομπή ”Hell’s Kitchen”.

View this post on Instagram

A post shared by Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official)

Το αγαπημένο αξεσουάρ του Έκτορα Μποτρίνι είναι το καπέλο τζόκεϊ το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Ο Έκτορας Μποτρίνι χωρίς καπέλο.

Το φορά συνεχώς και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του. Η μια και μοναδική φωτογραφία του στην οποία ποζάρει χωρίς το καπέλο του είναι η ακόλουθη:

Back to top button