Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Φρικτός θάνατος για 90χρονη γυναίκα: Τη χτυπούσε με μανία και τη βασάνιζε η οικιακή βοηθός, που προσέλαβε ο γιός της για να την προσέχει!

Βίντεο σοκ!

Χορηγούμενο

Είναι οι εξοργιστικές σκηνές που αντίκρυσε ο γιος όταν επέστρεψε από ολιγοήμερη απουσία. Μία γυναίκα από τη Βουλγαρία, που είχε προσλάβει για να φροντίζει την 90χρονη μητέρα του, να την χτυπά με μανία.

Φρικτές στιγμές έζησε μία 90χρονη γυναίκα στα χέρια της οικιακής βοηθού που την πρόσεχε. Συγκεκριμένα, οι εξοργιστικές σκηνές που αντίκρυσε ο γιος της άτυχης γυναίκας όταν επέστρεψε από ολιγοήμερη απουσία δεν περιγράφονται με λόγια.

Σε βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα μέσα στο σπίτι της 90χρονης φαίνεται η ηλικιωμένη γυναίκα να υποφέρει. Η γυναίκα πέθανε λίγες ημέρες μετά. Με τη γηροκόμο να καταδικάζεται σε επτά χρόνια φυλάκισης για έκθεση της γιαγιάς σε κίνδυνο και τον γιο της άτυχης γυναίκας, να κατηγορεί την Βουλγάρα, ότι δολοφόνησε τη μητέρα του.

Ο γιος της 90χρονης ήταν διακοπές. Όταν επέστρεψε, η μητέρα του, όπως περιγράφει στο Mega ήταν σε τραγική κατάσταση. Το υλικό από τη κρυφή κάμερα που έβαλε στο σπίτι της μητέρας του, επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη. Aυτός ο πίνακας, πάνω από το κρεβάτι της 90χρονης. Είναι το ίδιο σημείο όπου η γηροκόμος περνά και χτυπά τη γυναίκα που ακούγεται να πονάει ανήμπορη να αντιδράσει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στην τηλεόραση του Mega, ο γιος της 90χρονης, ακόμη κι η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα τη κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της.

Όταν πια, η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε 7χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία.

Ο γιος της 90χρονης ζητά τη παραδειγματική τιμωρία της γηροκόμου, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Δευτέρα.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε στο Mega ο γιος της άτυχης γυναίκας.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button