ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε άλλο επίπεδο η εργαλειοποίση του Μεταναστευτικού από τους Τούρκους: Βίντεο – ντοκουμέντο με Τουρκική ακταιωρό να κάνει ‘πλάτες’ στους διακινητές μεταναστών με στόχο την Ελλάδα!

Οι Τούρκοι φαίνεται, πως την εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού την έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Βίντεο – ντοκουμέντο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει, ξεκάθαρα, πως η Τουρκία κάνει ‘πλάτες’ σε διακινητές μεταναστών. 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο απεικονίζει αξιωματικούς του τουρκικού λιμενικού να καλύπτει τους διακινητές μεταναστών. Που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στο βίντεο αποκαλύπτεται η δράση του τουρκικού λιμενικού. Μεταφέρουν από μία βάρκα σε ένα σκάφος δεκάδες μετανάστες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. Και στη συνέχεια οι αξιωματικοί σκίζουν το φουσκωτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει πως οι τουρκικές Αρχές εργαλειοποιούν το Μεταναστευτικό. Και την ίδια ώρα, με απύθμενο θράσος, κατηγορούν την Ελλάδα, πως πνίγει τους μετανάστες στο Αιγαίο.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Open, πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας υπογραμμίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο η Τουρκία επιτρέπει στα δουλεμπορικά να κινούνται ανεξέλεγκτα.

Με την ευκαιρία δείτε και τον αθέατο πόλεμο με τις Τουρκικές ακταιωρούς στο Αιγαίο.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Αυτός είναι ο νέος τρόπος δράσης των δουλεμπόρων και των τουρκικών αρχών.

Back to top button