Σε αυτό το τεύχος, ξεκινάμε με νυχτερινό ψάρεμα παπαλίνας. Στον κόλπο της Καλλονής στη Λέσβο και το επόμενο πρωί βλέπουμε για πρώτη φορά τα μαύρα πρόβατα του νησιού. Στη Χίο, εξερευνούμε τα Μαστιχοχώρια και μαθαίνουμε τα μυστικά της μαστίχας από τους παλιούς παραγωγούς. Ενώ στο καστροχώρι του νησιού, παρακολουθούμε γυναίκες στα λευκά να τραγουδούν παραδοσιακά τραγούδια.
Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται στη Λήμνο, όπου γευόμαστε ντομάτες και μελίχλωρο τυρί σε μια παραδοσιακή φάρμα και ψαρεύουμε τις διάσημες γαρίδες του κόλπου του Μούδρου. Στο ίδιο τεύχος, γίνεται και ένα εκτενές αφιέρωμα στα “food miles”, τα χιλιόμετρα που διανύει η τροφή μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας, με ρεπορτάζ για τη διαδρομή των λαχανικών από την Εύβοια στην Αθήνα και τη ζωή μιας οικογένειας κτηνοτρόφων στα Μεσόγεια, που προμηθεύει το παλαιότερο γαλακτοπωλείο της πόλης.
Οι ψυχές ζουν και μας βλέπουν; Τι συμβαίνει κατά τις πρώτες ημέρες και αμέσως μετά…
Τι ήταν η Ιωάννα πριν γίνει η γνωστή Τούνη; Όλα στη φόρα... Πως από τα…
Το μέτρο της αλλαγής της ώρας θα ισχύσει κανονικά και φέτος. Η μετάβαση από τη…
Με ποιόν παντρεύτηκε η πρώην σύζυγος διάσημου ηθοποιού και έγινε κόμισσα; Το πολύκροτο διαζύγιο και…
Φαρμακοποιός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσους παίρνουν βιταμίνη D... Όλα όσα πρέπει να…
Ποιοί και πως δηλητηρίασαν τον πρώην ηγέτη της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ενώ βρίσκεται υπό…