Σε αυτό το τεύχος, ξεκινάμε με νυχτερινό ψάρεμα παπαλίνας. Στον κόλπο της Καλλονής στη Λέσβο και το επόμενο πρωί βλέπουμε για πρώτη φορά τα μαύρα πρόβατα του νησιού. Στη Χίο, εξερευνούμε τα Μαστιχοχώρια και μαθαίνουμε τα μυστικά της μαστίχας από τους παλιούς παραγωγούς. Ενώ στο καστροχώρι του νησιού, παρακολουθούμε γυναίκες στα λευκά να τραγουδούν παραδοσιακά τραγούδια.
Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται στη Λήμνο, όπου γευόμαστε ντομάτες και μελίχλωρο τυρί σε μια παραδοσιακή φάρμα και ψαρεύουμε τις διάσημες γαρίδες του κόλπου του Μούδρου. Στο ίδιο τεύχος, γίνεται και ένα εκτενές αφιέρωμα στα “food miles”, τα χιλιόμετρα που διανύει η τροφή μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας, με ρεπορτάζ για τη διαδρομή των λαχανικών από την Εύβοια στην Αθήνα και τη ζωή μιας οικογένειας κτηνοτρόφων στα Μεσόγεια, που προμηθεύει το παλαιότερο γαλακτοπωλείο της πόλης.
Σε σοκ η Ιωάννα Τούνη: Δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από φίδι ενώ έκανε γυμναστική μέσα σε…
Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζονται Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς - Το σκεπτικό της απόφασης Το Συμβούλιο…
Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των εξής Αγίων: Αγίου Ανδρέα…
Αδιανόητες εικόνες: Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στην Πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, μπροστά από το…
Η παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στα επίσημα του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι. Δίπλα σε…
Σάλος με ιερόδουλη που παρίστανε την παπαδιά... Οι ένοχες φαντασιώσεις και οι νύχτες ακολασίας κρυφά…