ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πιο εύκολη τούρτα παγωτό με μόλις 3 υλικά

Published by
Συντακτική Ομάδα

Θέλετε να φτιάξετε μια συγκλονιστική τούρτα παγωτό που θα εντυπωσιάσει, χωρίς να μπείτε σε περίπλοκες διαδικασίες; Αυτή η συνταγή με μόλις 3 υλικά είναι η απάντηση! Γρήγορη, εύκολη και απίστευτα νόστιμη, θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση.

Τι θα χρειαστείτε (για φόρμα 20-22 εκ.):

800 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος (με 35% λιπαρά)
500 γρ. πραλίνα φουντουκιού
1 ½ συσκευασία μπισκότα πτι-μπερ με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος
Εξοπλισμός:

Μια στρογγυλή φόρμα (20-22 εκ. διάμετρο)

Εκτέλεση: Βήμα προς Βήμα

Προετοιμασία φόρμας: Αρχικά, στρώστε τη στρογγυλή φόρμα με διάφανη μεμβράνη. Φροντίστε η μεμβράνη να καλύπτει τόσο τη βάση όσο και τα τοιχώματα, αφήνοντας αρκετό περισσευούμενο κομμάτι για να σκεπάσετε την τούρτα στο τέλος. Τοποθετήστε τη φόρμα στην κατάψυξη όσο ετοιμάζετε την κρέμα.

Ετοιμασία κρέμας: Στη συνέχεια, σε ένα παγωμένο μπολ, ρίξτε την πολύ κρύα κρέμα γάλακτος μαζί με την πραλίνα φουντουκιού. Χτυπήστε τα υλικά με ένα μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για μερικά λεπτά. Θα παρατηρήσετε ότι το μείγμα θα αρχίσει να πήζει και να γίνεται μια βελούδινη, παχύρρευστη κρέμα.

Συναρμολόγηση της τούρτας: Μετά, βγάλτε τη φόρμα από την κατάψυξη. Απλώστε ομοιόμορφα τη μισή ποσότητα της κρέμας στον πάτο της φόρμας. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα για να γίνει λεία η επιφάνεια.

Πρώτη στρώση μπισκότων: Επίσης σπάστε μερικά από τα μπισκότα με επικάλυψη σοκολάτας σε κομμάτια και σκορπίστε τα πάνω από την κρέμα, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια.

Δεύτερη στρώση κρέμας: Καλύψτε τα μπισκότα με την υπόλοιπη κρέμα, απλώνοντάς τη και πάλι ομοιόμορφα.
Τελευταία στρώση μπισκότων: Επιπλέον ολοκληρώστε με μια τελευταία στρώση μπισκότων, χωρίς να τα σπάσετε αυτή τη φορά, παρά μόνο για να καλύψετε τυχόν μικρά κενά.

Κατάψυξη: Σκεπάστε την τούρτα παγωτό με τη μεμβράνη που εξείχε από τη φόρμα και τοποθετήστε την

στην κατάψυξη. Αφήστε την για αρκετές ώρες, ιδανικά για ένα βράδυ, ώστε να παγώσει και να σφίξει καλά.
Σερβίρισμα: Ωστόσο πέντε με δέκα λεπτά πριν σερβίρετε, βγάλτε την τούρτα από την κατάψυξη. Αυτό θα επιτρέψει να μαλακώσει ελαφρώς, κάνοντας το κόψιμο σε κομμάτια ευκολότερο.

Σερβίρετε και απολαύστε αυτήν την απίστευτα νόστιμη και πανεύκολη τούρτα παγωτό!

Δείτε το βίντεο:

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Recent Posts

Φαρμακοποιός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσους παίρνουν βιταμίνη D

Φαρμακοποιός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσους παίρνουν βιταμίνη D... Όλα όσα πρέπει να…

32 λεπτά ago

Θρίλερ: Ποιοί και πως δηλητηρίασαν τον Άσαντ ενώ βρίσκεται υπό προστασία στη Ρωσία;

Ποιοί και πως δηλητηρίασαν τον πρώην ηγέτη της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ενώ βρίσκεται υπό…

51 λεπτά ago

Θρίλερ στη Μεσσηνία: Δύο νεκροί σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα

Άγριο θρίλερ στη Μεσσηνία Δύο νεκροί από πυροβολισμούς μέσα σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα μετά από…

2 ώρες ago

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένας γάμος έχει τελειώσει

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένας γάμος έχει τελειώσει και έρχεται χωρισμός Υπάρχει τρόπος να…

3 ώρες ago

Νοσοκομείο Νίκαιας: Η νέα ανακοίνωση για τον Πάνο Ρούτσι

Νοσοκομείο Νίκαιας: Η νέα ανακοίνωση για τον Πάνο Ρούτσι και το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε…

3 ώρες ago

Τραγωδία στη Ρόδο: 48χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τι είχε προηγηθεί

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά τον τραγικό θάνατο ενός 48χρονου…

5 ώρες ago