ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Καλοκαιρινό γλυκό με μασκαρπόνε και φρέσκα νεκταρίνια!

Εντυπωσιακό επιδόρπιο που θα ολοκληρώσει τέλεια κάθε καλοκαιρινό γεύμα

Χορηγούμενο

Ένα ελαφρύ και δροσερό καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για να ανακουφίσει από τη ζέστη. Η κρεμώδης υφή του μασκαρπόνε συνδυάζεται τέλεια με τη φρεσκάδα και τη γλυκύτητα των νεκταρινιών, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο που θα ολοκληρώσει τέλεια κάθε καλοκαιρινό γεύμα.

Υλικά (για 8 μερίδες)

8 κρόκοι αυγών
200 γρ. ζάχαρη
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 ml κρέμα γάλακτος
Νεκταρίνια για διακόσμηση

Χορηγούμενο

Εκτέλεση

Βήμα 1:
Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει ανοιχτόχρωμο και αφράτο.

Βήμα 2:
Προσθέστε το μασκαρπόνε στο μείγμα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε σπόρους βανίλιας για έξτρα άρωμα.

Βήμα 3:
Σερβίρετε σε μικρά μπολ, διακοσμώντας με ώριμα, ψιλοκομμένα νεκταρίνια.

Χορηγούμενο

Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Φωτογραφία: STUDIO LM
Συνταγή: Μανώλης Παπαχρήστου (Emmanuel, Patisserie Fine)


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button