8 κρόκοι αυγών
200 γρ. ζάχαρη
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 ml κρέμα γάλακτος
Νεκταρίνια για διακόσμηση
Βήμα 1:
Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει ανοιχτόχρωμο και αφράτο.
Βήμα 2:
Προσθέστε το μασκαρπόνε στο μείγμα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε σπόρους βανίλιας για έξτρα άρωμα.
Βήμα 3:
Σερβίρετε σε μικρά μπολ, διακοσμώντας με ώριμα, ψιλοκομμένα νεκταρίνια.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Φωτογραφία: STUDIO LM
Συνταγή: Μανώλης Παπαχρήστου (Emmanuel, Patisserie Fine)
Σοκαριστικές νέες αποκαλύψεις από θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν για τη συμπεριφορά και το πέος του.…
Η πολιτική πόλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, έπειτα από το βίντεο έξι…
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιός έτρεχε με 210χλμ στην Αττική Οδό με το πολυτελές αυτοκίνητό του; Τι…
Σε συνολικά 1.161 προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού/Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ-ΕΒΠ) προχώρησε το…
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά 380 προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών (με σχέση εργασίας Ιδιωτικού…
Στις 21 Νοεμβρίου, η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου, μία από τις…