8 κρόκοι αυγών
200 γρ. ζάχαρη
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 ml κρέμα γάλακτος
Νεκταρίνια για διακόσμηση
Βήμα 1:
Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει ανοιχτόχρωμο και αφράτο.
Βήμα 2:
Προσθέστε το μασκαρπόνε στο μείγμα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε σπόρους βανίλιας για έξτρα άρωμα.
Βήμα 3:
Σερβίρετε σε μικρά μπολ, διακοσμώντας με ώριμα, ψιλοκομμένα νεκταρίνια.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Φωτογραφία: STUDIO LM
Συνταγή: Μανώλης Παπαχρήστου (Emmanuel, Patisserie Fine)
Με ποιόν παντρεύτηκε η πρώην σύζυγος διάσημου ηθοποιού και έγινε κόμισσα; Το πολύκροτο διαζύγιο και…
Φαρμακοποιός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσους παίρνουν βιταμίνη D... Όλα όσα πρέπει να…
Ποιοί και πως δηλητηρίασαν τον πρώην ηγέτη της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ενώ βρίσκεται υπό…
Άγριο θρίλερ στη Μεσσηνία Δύο νεκροί από πυροβολισμούς μέσα σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα μετά από…
Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένας γάμος έχει τελειώσει και έρχεται χωρισμός Υπάρχει τρόπος να…
Νοσοκομείο Νίκαιας: Η νέα ανακοίνωση για τον Πάνο Ρούτσι και το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε…