8 κρόκοι αυγών
200 γρ. ζάχαρη
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 ml κρέμα γάλακτος
Νεκταρίνια για διακόσμηση
Βήμα 1:
Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει ανοιχτόχρωμο και αφράτο.
Βήμα 2:
Προσθέστε το μασκαρπόνε στο μείγμα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε σπόρους βανίλιας για έξτρα άρωμα.
Βήμα 3:
Σερβίρετε σε μικρά μπολ, διακοσμώντας με ώριμα, ψιλοκομμένα νεκταρίνια.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Φωτογραφία: STUDIO LM
Συνταγή: Μανώλης Παπαχρήστου (Emmanuel, Patisserie Fine)
Το εργοτάξιο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις εργασίες…
Μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς εκατοντάδων αλλοδαπών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κρήτη. Μετά από…
Ενώ πολλοί προσπαθούν να στριμώξουν λίγες μέρες ξεκούρασης στο φορτωμένο τους πρόγραμμα, η Ντούα Λίπα…
Στην πρώτη του αναμέτρηση, ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρούι Βιτόρια, είχε την ευκαιρία να…
Αν λατρεύετε τη γεύση των μπισκότων Lotus Biscoff, αυτή η συνταγή για ένα κρεμώδες και…
Ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ, είναι πλέον επίσημα πολύτεκνος. Καθώς απέκτησε το τέταρτο παιδί…