8 κρόκοι αυγών
200 γρ. ζάχαρη
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 ml κρέμα γάλακτος
Νεκταρίνια για διακόσμηση
Βήμα 1:
Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει ανοιχτόχρωμο και αφράτο.
Βήμα 2:
Προσθέστε το μασκαρπόνε στο μείγμα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε σπόρους βανίλιας για έξτρα άρωμα.
Βήμα 3:
Σερβίρετε σε μικρά μπολ, διακοσμώντας με ώριμα, ψιλοκομμένα νεκταρίνια.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Φωτογραφία: STUDIO LM
Συνταγή: Μανώλης Παπαχρήστου (Emmanuel, Patisserie Fine)
Μια από τις πιο ασυνήθιστες και ανησυχητικές υποθέσεις λαθρεμπορίας άγριας ζωής σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο…
Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας…
Δύο περιοχές της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμη τριήμερο πριν από…
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στα Τρίκαλα. Εκεί ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε μαθητές…
Το γάλα σύκου είναι ο ανεκτίμητος χυμός της φύσης με τα απίστευτα οφέλη για τον…
Εκτίμηση σοκ για το Bitcoin Που θα φτάσει η τιμή του στο 2025; Οι Προβλέψεις…