8 κρόκοι αυγών
200 γρ. ζάχαρη
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 ml κρέμα γάλακτος
Νεκταρίνια για διακόσμηση
Βήμα 1:
Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει ανοιχτόχρωμο και αφράτο.
Βήμα 2:
Προσθέστε το μασκαρπόνε στο μείγμα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε σπόρους βανίλιας για έξτρα άρωμα.
Βήμα 3:
Σερβίρετε σε μικρά μπολ, διακοσμώντας με ώριμα, ψιλοκομμένα νεκταρίνια.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση
Φωτογραφία: STUDIO LM
Συνταγή: Μανώλης Παπαχρήστου (Emmanuel, Patisserie Fine)
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για δασική πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο της Εύβοιας. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον…
Ο Γάλλος σέντερ Ματίας Λεσόρ δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να αγωνιστεί…
Αύριο Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τον Άγιο Μάρτυρα Βασιλίσκο. Επίσης τον…
Αναστάτωση επικρατεί στα Γλυκά Νερά μετά από ένα βίαιο περιστατικό που έστειλε έναν 48χρονο άνδρα…
Αποκάλυψη «βόμβα» από τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Ήθελε να με φιλάει στο...»…
Εικόνες που ανατριχιάζουν από το σημείο και το σπήλαιο όπου η Αγία Ελένη βρήκε τον…