4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3 κολοκυθάκια, τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. φέτα
1 μεγάλη πατάτα, τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
λίγο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Αφού αλατίσετε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζετε καλά και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι, τη φέτα, την τριμμένη πατάτα, τον δυόσμο και τα χτυπημένα αυγά.
Ρίχνετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι, ώσπου το μείγμα να σφίξει. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Μετά το χρόνο αναμονής, πλάθετε το μείγμα σε μεγάλες μπαλίτσες σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και για…
Το πρωί της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2025, ο κόσμος της ελληνικής οινοποιίας έγινε φτωχότερος. Το…
Όλοι γνωρίζουμε το παραμύθι της Disney όπου η αγάπη μεταμορφώνει ένα τέρας σε πρίγκιπα. Λίγοι…
Μπορεί να είναι μικρά σε μέγεθος, όμως τα βατόμουρα κρύβουν μέσα τους μια από τις…
Σε μια βαρυσήμαντη καταγγελία προχώρησε η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων και Συγγενών των Τεμπών 2023,…
Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου ξεκινά πάντα από την κουζίνα! Αν ψάχνετε…