4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3 κολοκυθάκια, τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. φέτα
1 μεγάλη πατάτα, τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
λίγο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Αφού αλατίσετε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζετε καλά και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι, τη φέτα, την τριμμένη πατάτα, τον δυόσμο και τα χτυπημένα αυγά.
Ρίχνετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι, ώσπου το μείγμα να σφίξει. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Μετά το χρόνο αναμονής, πλάθετε το μείγμα σε μεγάλες μπαλίτσες σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Τι είναι η σκοτεινή δύναμη που καταστρέφει τον Γαλαξία μας; Άφωνοι οι επιστήμονες με αυτό…
Ποιός είναι ο γνωστός Περιφερειάρχης που χτίζει πολυτελέστατη παραθαλάσσια βίλα στη Βουλιαγμένη; Ποιός Περιφερειάρχης χτίζει…
Γιατί τα παράθυρα σε αεροπλάνα και πλοία είναι στρογγυλά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει και…
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε γνωστό μπαρ που ήταν γεμάτο κόσμο στο Παγκράτι και προκλήθηκε πανικός…
Καταγγελία για τελετές σοκ σε Τεκτονική Στοά με τη μαρτυρία να προκαλεί δέος και ανατριχίλα…
Τροχαίο σοκ με αυτοκίνητο που παρέσυρε 10χρονο στη Λαμία μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών…