4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3 κολοκυθάκια, τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. φέτα
1 μεγάλη πατάτα, τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
λίγο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Αφού αλατίσετε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζετε καλά και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι, τη φέτα, την τριμμένη πατάτα, τον δυόσμο και τα χτυπημένα αυγά.
Ρίχνετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι, ώσπου το μείγμα να σφίξει. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Μετά το χρόνο αναμονής, πλάθετε το μείγμα σε μεγάλες μπαλίτσες σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Τι υπάρχει στα 10000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας; Τρελάθηκαν με αυτά που…
Ιστορική απόφαση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο: Αγιοκατατάχθηκαν δύο νέοι Αγιορείτες Όσιοι Μια σημαντική και ιστορική…
Η Ελλάδα στους 8 του Ευρωμπάσκετ 2025 μετά από μία σπουδαία νίκη σε νοκ άουτ…
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί με όπλο ανήλικα παιδιά γιατί ενοχλήθηκε από τις φωνές τους…
Ανατριχιαστικό πείραμα με ετοιμοθάνατους ανθρώπους αποκαλύπτει ποιό είναι ακριβώς το βάρος της ψυχής Η ερώτηση…
Πρωτοφανής ρωσική επίθεση στην έδρα της κυβέρνησης Ζελένσκι στο Κίεβο Μια άνευ προηγουμένου αεροπορική επίθεση…