4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3 κολοκυθάκια, τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. φέτα
1 μεγάλη πατάτα, τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
λίγο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Αφού αλατίσετε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζετε καλά και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι, τη φέτα, την τριμμένη πατάτα, τον δυόσμο και τα χτυπημένα αυγά.
Ρίχνετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι, ώσπου το μείγμα να σφίξει. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Μετά το χρόνο αναμονής, πλάθετε το μείγμα σε μεγάλες μπαλίτσες σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Ο αθλητικός συντάκτης Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της πιθανής μεταγραφής του…
Μαρίνα Σταυράκη: Το άγνωστο τάμα στην Αγία Μαρίνα Η Μαρίνα Σταυράκη, γιορτάζοντας την ονομαστική της…
Το Ισραήλ εισβάλλει στην Συρία για να προστατέψει τις μειονότητες από τον Τζιχαντιστή σφαγέα Αλ…
Σοκ στην Πάτρα όταν άνδρας πέθανε ξαφνικά μέσα σε εκκλησία... Κατέρρευσε στον Ιερό Ναό της…
Λευκός Οίκος: Έκτακτη ανακοίνωση για την υγεία του Τραμπ - Τα ανησυχητικά συμπτώματα και η…
Σάλος στη Λάρισα: Εντυπωσιακή μαμά με καυτό μπικίνι και δύο παιδιά βούτηξε στο σιντριβάνι του…