4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3 κολοκυθάκια, τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. φέτα
1 μεγάλη πατάτα, τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
λίγο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Αφού αλατίσετε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζετε καλά και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι, τη φέτα, την τριμμένη πατάτα, τον δυόσμο και τα χτυπημένα αυγά.
Ρίχνετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι, ώσπου το μείγμα να σφίξει. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Μετά το χρόνο αναμονής, πλάθετε το μείγμα σε μεγάλες μπαλίτσες σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Jeffrey Bernstein, τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα μιας γνωριμίας είναι κρίσιμα για…
Μπάμπα Βάνγκα: Η τρομακτική προφητεία της τυφλής γερόντισσας για το 2025 που βγαίνει αληθινή Το…
Τι συμβαίνει στο Αιγαίο; Αστυπάλαια και Νάξος μετακινήθηκαν από τους σεισμούς στη Σαντορίνη Σε μια…
«Μπρίκια κολλάμε»;... Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη φράση και η σοφία του ελληνικού λαού…
Σάλος: Συνελήφθη ο αγαπημένος ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος, για παράνομη οπλοκατοχή, μετά από έφοδο αστυνομικών στο…
Έριξε «βόμβα» ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το νέο του κανάλι και το καινούργιο χλιδάτο σπίτι…