4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3 κολοκυθάκια, τριμμένα στον τρίφτη του κρεμμυδιού
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. φέτα
1 μεγάλη πατάτα, τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
λίγο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Αφού αλατίσετε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζετε καλά και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι, τη φέτα, την τριμμένη πατάτα, τον δυόσμο και τα χτυπημένα αυγά.
Ρίχνετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι, ώσπου το μείγμα να σφίξει. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
Μετά το χρόνο αναμονής, πλάθετε το μείγμα σε μεγάλες μπαλίτσες σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Διονύσης Σαββόπουλος: Συγκλονίζει η τελευταία του εξομολόγηση στο αποκλειστικό βίντεο που δημοσίευσε ο γιός του…
«Τσουνάμι» η Ελληνική Κωνσταντινούπολη μετά την επίσκεψη του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Βανς στον Πανάγιο Τάφο...…
Σε μια εκτενή συνέντευξη στην ΕΡΤ, η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, σκιαγράφησε…
Αυξημένο Δώρο Χριστουγέννων πρόκειται να λάβουν φέτος οι άνεργοι που βρίσκονται σε καθεστώς τακτικού επιδόματος…
Δυνατός σεισμός 6 Ρίχτερ τώρα στην Τουρκία με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για…
Σοκ με 19χρονη νύφη που αυτοκτόνησε λίγο μετά τον γάμο, αφού δέχτηκε ακραία ψυχολογική βία…