200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
χυμό από ½ λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
Βήμα 1
Ρίχνετε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ μαζί με το κοτόπουλο. Στη συνέχεια προσθέτετε το πιπέρι, το κύμινο και το κόλιανδρο και αφήνετε για μισή ώρα να μαριναριστεί.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι. Προσθέτετε το κοτόπουλο και ανακατεύετε μέχρι να πάρει χρώμα και έπειτα προσθέτετε και το αλάτι.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ξίδι, το λεμόνι, το μέλι και το νερό ή το λευκό κρασί. Προσθέτετε τις σταφίδες στο κοτόπουλο και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτετε το μίγμα με το ξίδι. Μετά από 2-3 λεπτά το βγάζετε από το μάτι και προσθέτετε τη φέτα.
Βήμα 4
Ετοιμάζετε τη σάλτσα γιαουρτιού: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
Μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία, που ξεπέρασε τις δύο ώρες, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ…
Σύμφωνα με νέα μελέτη, ορισμένα μανιτάρια που χρησιμοποιούνται στην κινεζική ιατρική αιώνες, περιέχουν συστατικά με…
Το πραγματικό του όνομα ήταν Νίκος Σουπιωνάς και έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το…
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Γαλανός, γνωστός και…
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της…
Μετά την επιτυχημένη της παρουσία στη Eurovision, όπου κατέκτησε την 6η θέση, η Κλαυδία κυκλοφόρησε…