200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
χυμό από ½ λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
Βήμα 1
Ρίχνετε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ μαζί με το κοτόπουλο. Στη συνέχεια προσθέτετε το πιπέρι, το κύμινο και το κόλιανδρο και αφήνετε για μισή ώρα να μαριναριστεί.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι. Προσθέτετε το κοτόπουλο και ανακατεύετε μέχρι να πάρει χρώμα και έπειτα προσθέτετε και το αλάτι.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ξίδι, το λεμόνι, το μέλι και το νερό ή το λευκό κρασί. Προσθέτετε τις σταφίδες στο κοτόπουλο και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτετε το μίγμα με το ξίδι. Μετά από 2-3 λεπτά το βγάζετε από το μάτι και προσθέτετε τη φέτα.
Βήμα 4
Ετοιμάζετε τη σάλτσα γιαουρτιού: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής, 22 Νοεμβρίου,…
Μια από τις πιο ασυνήθιστες και ανησυχητικές υποθέσεις λαθρεμπορίας άγριας ζωής σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο…
Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας…
Δύο περιοχές της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμη τριήμερο πριν από…
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στα Τρίκαλα. Εκεί ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε μαθητές…
Το γάλα σύκου είναι ο ανεκτίμητος χυμός της φύσης με τα απίστευτα οφέλη για τον…