200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
χυμό από ½ λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
Βήμα 1
Ρίχνετε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ μαζί με το κοτόπουλο. Στη συνέχεια προσθέτετε το πιπέρι, το κύμινο και το κόλιανδρο και αφήνετε για μισή ώρα να μαριναριστεί.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι. Προσθέτετε το κοτόπουλο και ανακατεύετε μέχρι να πάρει χρώμα και έπειτα προσθέτετε και το αλάτι.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ξίδι, το λεμόνι, το μέλι και το νερό ή το λευκό κρασί. Προσθέτετε τις σταφίδες στο κοτόπουλο και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτετε το μίγμα με το ξίδι. Μετά από 2-3 λεπτά το βγάζετε από το μάτι και προσθέτετε τη φέτα.
Βήμα 4
Ετοιμάζετε τη σάλτσα γιαουρτιού: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
Έρχονται ανατροπές και εκπλήξεις στα μπουζούκια... Τα νέα σχήματα που θα δούμε στις νυχτερινές πίστες…
Παναθηναϊκός - Σαμσουνσπόρ: Που και πότε θα δούμε τον αγώνα για τα play-off του Europa…
Σήμερα, 19 Αυγούστου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, και η Φίνος Φιλμ δεν θα μπορούσε…
Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική εικόνα υποδέχεται τους επισκέπτες στην παραλία ΝΑΤΟ της Σαλαμίνας. Όπου ψαράδες…
Οι πληρωμές των συντάξεων για τον Σεπτέμβριο του 2025 θα πραγματοποιηθούν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Χωρισμένες…
Η 19η Αυγούστου είναι μια ημέρα μνήμης για την Ορθόδοξη Εκκλησία. Καθώς τιμάται ο Άγιος…