200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
χυμό από ½ λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
Βήμα 1
Ρίχνετε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ μαζί με το κοτόπουλο. Στη συνέχεια προσθέτετε το πιπέρι, το κύμινο και το κόλιανδρο και αφήνετε για μισή ώρα να μαριναριστεί.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι. Προσθέτετε το κοτόπουλο και ανακατεύετε μέχρι να πάρει χρώμα και έπειτα προσθέτετε και το αλάτι.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ξίδι, το λεμόνι, το μέλι και το νερό ή το λευκό κρασί. Προσθέτετε τις σταφίδες στο κοτόπουλο και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτετε το μίγμα με το ξίδι. Μετά από 2-3 λεπτά το βγάζετε από το μάτι και προσθέτετε τη φέτα.
Βήμα 4
Ετοιμάζετε τη σάλτσα γιαουρτιού: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
Άγνωστος άνδρας έπεσε νεκρός σήμερα στην οδό Ειρήνης, στην Αγία Παρασκευή, αφού δέχθηκε πυρά. …
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει εκτός Ελλάδας μέσω του Prime Video. Καθώς η πλατφόρμα θα προβάλει…
Η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Κορωπίου είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σύμφωνα με…
Μετά την ολοκλήρωση της Stoiximan GBL και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε…
Ο Μουχάναντ Αλ-Λι, βετεράνος ποδοσφαιριστής της Αλ Μαγκάζι, δολοφονήθηκε μετά από τραυματισμούς σε ισραηλινή αεροπορική…
Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Αγίου Δημητρίου Κορωπίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα ισχυρές δυνάμεις της…