Η μαγειρίτσα είναι μια παραδοσιακή ελληνική σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Αποτελεί το πρώτο γεύμα μετά την αυστηρή νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας και συμβολίζει το τέλος της νηστείας και την έναρξη του εορτασμού του Πάσχα.
Εντόσθια αρνιού ή κατσικιού (συκωταριά, εντεράκια)
Κρεμμύδι
Άνηθο
Μαρούλι
Αυγά
Λεμόνι
Η σούπα μαγειρεύεται αργά, για να μαλακώσουν τα εντόσθια και να αναμειχθούν οι γεύσεις. Το λεμόνι και τα αυγά προσθέτουν μια κρεμώδη υφή και μια ελαφριά οξύτητα.
Η μαγειρίτσα είναι ένα πλούσιο και χορταστικό γεύμα που βοηθά στην προετοιμασία του στομάχου για το πασχαλινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.
Ετοιμάζει μια «βόμβα μεγατόνων» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ποιός Λιθουανός μπασκετμπολίστας αφήνει το ΝΒΑ και έρχεται…
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, στο μπάσκετ, κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 21χρονης κοπέλας σε σπίτι…
Σάλος στη Φολέγανδρο: Αλλοδαπός μπήκε σε κομμωτήριο και αυνανίστηκε σε δημόσια θέα, ενώ ξύριζε το…
Σοκ στο Hollywood: Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 67 ετών, από καρδιακή προσβολή, ο διάσημος ηθοποιός…
Παντρεύτηκε γνωστή δημοσιογράφος και δεν το ήξερε κανείς... Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον…
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αγορά του υπόλοιπου 37,5% των δικαιωμάτων του Γιώργου Βαγιαννίδη από την…