500 γρ. μακαρόνια χοντρά
100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συν 5 κουταλιές της σούπας για το τηγάνισμα των αυγών
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. ξερή μυζήθρα
5 μεγάλα αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα σουρώνετε και τα επιστρέφετε στην κατσαρόλα.
Σε τηγάνι, ζεσταίνετε τα 100 ml ελαιόλαδο και το βούτυρο. Μόλις ζεσταθούν, προσθέτετε 200 γρ. από τη μυζήθρα.
Όταν η μυζήθρα πάρει χρώμα, περιχύνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά.
Τηγανίζετε τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με άφθονο πιπέρι.
Σερβίρετε τα μακαρόνια σε πιάτα, τοποθετώντας από ένα αυγό σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη μυζήθρα και σε
ρβίρετε.
Σοκ και σάλος στη Γαλλία: Ο νέος ΑΓΕΕΘΑ ζήτησε από τους Δημάρχους να προετοιμαστούν για…
Τι είναι το FOBB που χτυπάει όλους τους ανθρώπους μετά τα 40; Συμπτώματα για να…
Νέα στοιχεία «δείχνουν» ότι κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα είχε καθημερινή…
Με βαθιά συγκίνηση ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε τον Αλέκο Φλαμπουράρη στην πολιτική του κηδεία και…
Ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στον ΣΚΑΪ, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζούλας παραμένει με κρίσιμες…
Ένα εννιάχρονο παιδί από τη Βραζιλία ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα μετά από άγρια επίθεση που…