500 γρ. μακαρόνια χοντρά
100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συν 5 κουταλιές της σούπας για το τηγάνισμα των αυγών
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. ξερή μυζήθρα
5 μεγάλα αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα σουρώνετε και τα επιστρέφετε στην κατσαρόλα.
Σε τηγάνι, ζεσταίνετε τα 100 ml ελαιόλαδο και το βούτυρο. Μόλις ζεσταθούν, προσθέτετε 200 γρ. από τη μυζήθρα.
Όταν η μυζήθρα πάρει χρώμα, περιχύνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά.
Τηγανίζετε τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με άφθονο πιπέρι.
Σερβίρετε τα μακαρόνια σε πιάτα, τοποθετώντας από ένα αυγό σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη μυζήθρα και σε
ρβίρετε.
Ο καιρός το Πάσχα και η πρόγνωση για όλον τον Απρίλιο... Οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις του…
Ο Τουρκικός Στρατός κατέλαβε την αεροπορική βάση Τ4 στην Παλμύρα της Συρίας και απειλεί άμεσα…
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά της ζωής του από τις απιστίες μέχρι την…
Τι κρύβει ο επεισοδιακός χωρισμός Βανδή - Μπισμπίκη; Ο νευρικός κλονισμός και τα ουρλιαχτά της…
Το σούβλισμα, μια πανάρχαια τεχνική ψησίματος, παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για την…
Η μαγειρίτσα είναι μια παραδοσιακή ελληνική σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά…