500 γρ. μακαρόνια χοντρά
100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συν 5 κουταλιές της σούπας για το τηγάνισμα των αυγών
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. ξερή μυζήθρα
5 μεγάλα αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα σουρώνετε και τα επιστρέφετε στην κατσαρόλα.
Σε τηγάνι, ζεσταίνετε τα 100 ml ελαιόλαδο και το βούτυρο. Μόλις ζεσταθούν, προσθέτετε 200 γρ. από τη μυζήθρα.
Όταν η μυζήθρα πάρει χρώμα, περιχύνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά.
Τηγανίζετε τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με άφθονο πιπέρι.
Σερβίρετε τα μακαρόνια σε πιάτα, τοποθετώντας από ένα αυγό σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη μυζήθρα και σε
ρβίρετε.
Προσοχή: Ποιά είναι τα πιο τοξικά μπαχαρικά και βότανα; Τα χρησιμοποιούμε καθημερινά και βρίσκονται σε…
Τι σημαίνουν οι λέξεις «Αστερομάτα» και «τζιβαέρι» και από πού προέρχονται; Ένα λεκτικό κόσμημα που…
Πέρα από την εντυπωσιακή της παρουσία στη Eurovision με το «Αστερομάτα», η Klavdia έχει κερδίσει…
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να…
Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, το Ηράκλειο έζησε έντονες στιγμές. Καθώς το λιμάνι…
Στην ψηφιακή εποχή, και ειδικά με την εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, το smartphone έχει μετατραπεί…