500 γρ. μακαρόνια χοντρά
100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συν 5 κουταλιές της σούπας για το τηγάνισμα των αυγών
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. ξερή μυζήθρα
5 μεγάλα αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα σουρώνετε και τα επιστρέφετε στην κατσαρόλα.
Σε τηγάνι, ζεσταίνετε τα 100 ml ελαιόλαδο και το βούτυρο. Μόλις ζεσταθούν, προσθέτετε 200 γρ. από τη μυζήθρα.
Όταν η μυζήθρα πάρει χρώμα, περιχύνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά.
Τηγανίζετε τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με άφθονο πιπέρι.
Σερβίρετε τα μακαρόνια σε πιάτα, τοποθετώντας από ένα αυγό σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη μυζήθρα και σε
ρβίρετε.
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει μια εξαιρετικά δελεαστική προσφορά στον Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ελπίζοντας να…
Ετοιμάζει μια «βόμβα μεγατόνων» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ποιός Λιθουανός μπασκετμπολίστας αφήνει το ΝΒΑ και έρχεται…
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, στο μπάσκετ, κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 21χρονης κοπέλας σε σπίτι…
Σάλος στη Φολέγανδρο: Αλλοδαπός μπήκε σε κομμωτήριο και αυνανίστηκε σε δημόσια θέα, ενώ ξύριζε το…
Σοκ στο Hollywood: Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 67 ετών, από καρδιακή προσβολή, ο διάσημος ηθοποιός…
Παντρεύτηκε γνωστή δημοσιογράφος και δεν το ήξερε κανείς... Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον…