500 γρ. μακαρόνια χοντρά
100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συν 5 κουταλιές της σούπας για το τηγάνισμα των αυγών
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. ξερή μυζήθρα
5 μεγάλα αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα σουρώνετε και τα επιστρέφετε στην κατσαρόλα.
Σε τηγάνι, ζεσταίνετε τα 100 ml ελαιόλαδο και το βούτυρο. Μόλις ζεσταθούν, προσθέτετε 200 γρ. από τη μυζήθρα.
Όταν η μυζήθρα πάρει χρώμα, περιχύνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά.
Τηγανίζετε τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με άφθονο πιπέρι.
Σερβίρετε τα μακαρόνια σε πιάτα, τοποθετώντας από ένα αυγό σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη μυζήθρα και σε
ρβίρετε.
Άγιος Παΐσιος: «4 χρόνια θα κρατήσει το χάος» - Η συγκλονιστική προφητεία που φαίνεται να…
Ο νεαρός βουλευτής Έμελι Πελτόνεν βρέθηκε νεκρός μέσα στο Κοινοβούλιο σκορπώντας σοκ και θλίψη σε…
Έρχονται ανατροπές και εκπλήξεις στα μπουζούκια... Τα νέα σχήματα που θα δούμε στις νυχτερινές πίστες…
Παναθηναϊκός - Σαμσουνσπόρ: Που και πότε θα δούμε τον αγώνα για τα play-off του Europa…
Σήμερα, 19 Αυγούστου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, και η Φίνος Φιλμ δεν θα μπορούσε…
Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική εικόνα υποδέχεται τους επισκέπτες στην παραλία ΝΑΤΟ της Σαλαμίνας. Όπου ψαράδες…