Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Ο καυγάς και η δολοφονία – Τι αποκαλύπτει η 22χρονη κοπέλα, φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου», για τον φόνο;

Χορηγούμενο

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί με την δολοφονία του 34χρονου Αλβανού από τον 33χρονο Έλληνα, έπειτα από καυγά που είχαν και, μάλιστα, μέσα σε μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα. Ο δράστης, το θύμα αλλά και η νεαρή γυναίκα διασκέδαζαν μέσα στο μαγαζί και, σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους δύο άνδρες δεν φέρεται να ενόχλησε την κοπέλα.

Ο καβγάς ξεκίνησε μέσα στο μπαρ και στη συνέχεια οι δύο άνδρες βγήκαν έξω. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ο 34χρονος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον 33χρονο, ενώ θαμώνες μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν. Ο άγριος τσακωμός, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του, πήρε μία καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ. Εκεί βρήκε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε, εν ψυχρώ, στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον.

Αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά το πρωί παραδόθηκε στις Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο δράστης όσο και το θύμα είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Ο 33χρονος δράστης είναι γνωστός στο νησί, καθώς διαθέτει κατάστημα. Το θύμα διέμενε στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιείτο κι εκείνος στον χώρο του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων.

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ μίλησε, μάλιστα, στην εκπομπή TLive και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. «Ήταν μόνη της στο μπαρ και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί… Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους», είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η 22χρονη κοπέλα

Στην ίδια εκπομπή μίλησε, μάλιστα και η 22χρονη κοπέλα, φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου». «Παρεξήγηση έγινε. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν απλά μία παρεξήγηση» υποστήριξε η νεαρή γυναίκα.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button