ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

«Μυστικό δείπνο» Τσίπρα – Παπανδρέου με ‘μενού’ συγκυβέρνηση και ‘προξενητή’ γνωστό δημοσιογράφο;

Τα ανταλλάγματα και οι κρυφές συμφωνίες

Πληροφορίες για γεύμα του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου, με σκοπό την μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η πληροφορία δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα «PowerGame» και ανέφερε ότι η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο γεύμα έγινε συζήτηση «σχετικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας» ενώ ακούστηκε και η φράση:

«Θα σε προτείνω για πρωθυπουργό. Νομίζω ότι θα συμφωνήσει και ο Ανδρουλάκης». «Το πιθανότερο είναι ο Τσίπρας να πρότεινε στον ΓΑΠ, να βοηθήσει προκειμένου να συγκροτηθεί κυβέρνηση ηττημένων και ως αντάλλαγμα (με την καλή πάντα έννοια του όρου) θα τον πρότεινε για επικεφαλής του σχήματος!», όπως ανέφερε.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η στήλη «Dark Room» στο Πρώτο Θέμα. Όπου επισημαίνεται ότι το γεύμα δεν έγινε στην οικία του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά σε σπίτι γνωστού δημοσιογράφου. «Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία κι ούτε σημαίνει ότι συμφωνήσανε να κάνουν και κολεγιά γιατί φάγανε μαζί. Τα υπόλοιπα ας τα βρούνε οι Πασοκοσυριζαίοι μεταξύ τους και υποπτεύομαι ότι θα έχουμε γέλια…», αναφέρει.

Από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου διαψεύδουν ότι υπήρξε τετ α τετ συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών. Ωστόσο επιβεβαιώνουν ότι Παπανδρέου και Τσίπρας συναντήθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου, σε σπίτι δημοσιογράφου και είχαν μια τυπική κοινωνική συνομιλία.

Back to top button