ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Η Ντόρα Κουτροκόη εσπευσμένα στο χειρουργείο – Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια!

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη – Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο!

Η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε στο προσκήνιο πριν από λίγο διάστημα, διότι απομακρύνθηκε από το κανάλι του ΣΚΑΪ χωρίς ιδιαίτερη προειδοποίηση, με την ίδια να βρίσκεται σε σοκ από την κίνηση του καναλιού, δηλώνοντας θλιμμένη και απογοητευμένη κυρίως για την τροπή της κατάστασης.

Η Ντόρα Κουτροκόη στο νοσοκομείο

Από τότε, όμως, έχει περάσει αρκετός καιρός και η ίδια έχει προχωρήσει την ζωή της. Την Τρίτη 17/1, ωστόσο, η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως έπρεπε να μπει άμεσα στο νοσοκομείο και να πραγματοποιήσει ένα χειρουργείο, αποκαλύπτοντας το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.

«Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη. Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!

Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση γιατί οι γιατροί μου, Νίκος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!! Τα λέμε λοιπόν…τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!! Φιλούρες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί περαστικά.

Back to top button