ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απιστία και το ‘κέρατο’ που προκάλεσαν σάλο!

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τον ηθοποιό!

Σε μια αποκάλυψη, για την προσωπική του ζωή, προέβη πριν λίγο διάστημα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δηλώνοντας ότι έχει πέσει θύμα απιστίας. Πώς το διαχειρίστηκε; Με την ευκαιρία, δείτε και τις απιστίες του Σπύρου Παπαδόπουλου και τον άγνωστο γάμο του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», αφήνοντας άναυδους τους παρουσιαστές με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια για την απιστία.

Η πιπεράτη εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Ή σηκώνεσαι και φεύγεις ή μένεις και λες αυτό είναι ή -και αυτό είναι το δύσκολο- ή, αν θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο, προσπαθείς ώστε η αγάπη να υπερκαλύψει τον χώρο της σφοδρής επιθυμίας».

Η επιλογή της απιστίας σε μία σχέση «τονώνει αυτόν που την κάνει. Τον άλλο άνθρωπο καθόλου δεν τον τονώνει» είπε και αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απιστίας: «Έχω πέσει θύμα απιστίας. Μου το εξομολογήθηκε και δεν το περίμενα καθόλου. Είμαι και ζώον εγώ σε αυτά. Όταν το έμαθα είπα “περίμενε, Ο.Κ.”, γιατί δεν το περίμενα ποτέ, πήρα ένα πακέτο τσιγάρα -κάπνιζα τότε τσιγάρα-, πήγα σε έναν βράχο στη θάλασσα, γιατί είμασταν σε ένα νησί, κάπνισα όλο το πακέτο, γύρισα πίσω και είπα “εντάξει”.

Αυτό που παραδέχομαι σε εμένα και που δυστυχώς δεν μου το έχουνε κάνει είναι ότι δεν ανέφερα ξανά ποτέ. Ποτέ. Είτε σε μια δύσκολη φάση μεταξύ μας, είτε σε ένα ψιλοκαβγαδάκι, ποτέ δεν είπα “αλλά εσύ έχεις κάνει αυτό”.

Στο κεφάλι μου έμεινε αλλά σιγά σιγά το ξεπέρασα. Δεν κατανόησα τον λόγο που απίστησε γιατί δεν υπήρχε λόγος -της άρεσε. Απλώς εμένα με πείραξε λίγο παραπάνω απ’ το κανονικό γιατί τύχαινε να μην γουστάρω καθόλου αυτόν τον άνθρωπο. Τον ήξερα και δεν μου άρεσε καθόλου σαν τύπος», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για παλαιότερη σχέση του.

Back to top button