ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνος Παναγιωτόπουλος: Η μυστική συνέντευξη στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο – Η άγνωστη πλευρά του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδος και η εφιαλτική νύχτα στο Τατόι

Ο γνωστός δημοσιογράφος, δικηγόρος, πρώην Υπουργός της ΝΔ και Πρόεδρος του νέου κόμματος «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» μιλάει για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά του και το παρασκήνιο πίσω από την μυστική συνέντευξη στον τελευταίο μονάρχη της Ελλάδος.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αποκάλυψε τα πάντα για τη μυστική συνέντευξη στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στο Λονδίνο και όλα όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Μίλησε ακόμη για την άγνωστη πλευρά του τέως Βασιλιά Κωνσταντίου, της τέως βασίλισσας Άννας – Μαρίας, αλλά και για την φιλοξενία τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όσα αποκάλυψε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Βίντεο με τις αποκαλύψεις του Πάνου Παναγιωτόπουλου για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα»

Τι είπε τότε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος για την περίοδο της βασιλείας του; Τι είχε πει για την πτώση του; Τι αποκάλυψε για τη δραματική νύχτα με τους χουντικούς στο Τατόι; Είχε βλέψεις για επιστροφή; Οι απαντήσεις για τα παραπάνω ερωτήματα στο παρακάτω ιστορικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη συνέντευξη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον Πάνο Παναγιωτόπουλο για τον ΑΝΤ1

Back to top button