ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η κρυφή ερωτική σχέση και ο άγνωστος γιός!

Αποκαλύψεις - 'φωτιά'!

Ποια είναι η αλήθεια για την κρυφή σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον βασιλιά Κωνσταντίνο;

Εκείνη την εποχή υπήρχε έντονη η φημολογία για ερωτικό ειδύλλιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βασιλέα Κωνσταντίνο.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ που προκάλεσε ‘θύελλα’

Με αφορμή την αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον άγνωστο άνδρα που του τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι είναι γιος της Αλίκης, που ζει στο εξωτερικό, οι φήμες αναζωπυρώθηκαν.

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως το τραγούδι της Βουγιουκλάκη «Έχω Ένα Μυστικό» φωτογράφιζε εκείνη την σχέση της.

Ο ίδιος ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε μιλήσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το μυστικό τούνελ που ένωνε το παλάτι με το σπίτι της Αλίκης.

Η σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο

Η είδηση βγήκε από τη συνέντευξή του -μια από τις σπάνιες- στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ και στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος.

Η αναφορά του στη φημολογούμενη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις αρχές της δεκαετίας του 1960 είναι χαρακτηριστική.

«Η Αλίκη ήταν καταπληκτική ηθοποιός και άνθρωπος. Την είχα δει με τις αδερφές μου στο θέατρο.

Έλεγαν τότε ότι υπάρχει ένα τούνελ από τα Ανάκτορα που βγαίνει στο σπίτι της.Και απαντούσα εγώ:

“Αν παραδεχτούμε ότι υπάρχει αυτό το τούνελ και η Αλίκη αποφασίσει να αλλάξει σπίτι, θα πρέπει να αλλάξουμε το τούνελ;”».

Η αποκάλυψη της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Το 1993 η Αλίκη Βουγιουκλάκη εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον τότε διάδοχο σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Κουβεντιάζαμε ώρες ατέλειωτες. Κάναμε παρέα. Πολύ τρυφερό παιδί. Πολύ καταπιεσμένος από τη μητέρα του, που τον έστειλε στα σύνορα για να τον απομακρύνει από εμένα!», είχε πει τότε η εθνική σταρ.

Τη σχέση του τότε διαδόχου με τη «γατούλα» του σινεμά είχε αποκαλύψει το ιταλικό περιοδικό «Τζέντε». Το οποίο δημοσίευσε και μία φωτογραφία τους από τα καμαρίνια του θεάτρου Μουσούρη. Το θέμα προκάλεσε σάλο και τη διάλυση της σχέσης του διαδόχου με την πριγκίπισσα της Σουηδίας Ντεζιρέ.

Back to top button