ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‘Βόμβα’ στην πολιτική: Κατεβαίνει στις εκλογές ο «πρίγκιπας» Παύλος, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου;

Έσκασε ‘βόμβα’ στην πολιτική σκηνή της χώρας! «Φουντώνουν» τα σενάρια, που θέλουν τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, να εμπλέκεται ενεργά στην πολιτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος, εδώ και καιρό, έχει αποφασίσει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Μαζί με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ. Πιθανόν να τους ακολουθήσουν και κάποια από τα μικρότερα παιδιά τους. Με την ευκαιρία δείτε και την άγνωστη ζωή του ζευγαριού με τις επιχειρήσεις και τα πέντε τους παιδιά.

Ο θάνατος του πατέρα του φαίνεται ότι συντέλεσε στο να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Και ο ίδιος, μαζί με την οικογένειά του, αναμένεται να μείνουν μόνιμα στην πολυτελή έπαυλη που διαθέτουν, στη Νέα Ερυθραία.

Την ίδια ώρα, η απόφασή του αυτή έχει προκαλέσει φήμες ότι ο Παύλος ετοιμάζεται να μπει στην ελληνική πολιτική σκηνή. Είτε με κάποιο πολιτικό σχηματισμό, είτε ως υποψήφιος βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος γιος του τέως βασιλιά, Νικόλαος, μαζί με την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, ζουν μόνιμα στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί, από το 2013.Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Την ίδια ώρα, δεν είναι απίθανο η Άννα Μαρία να παραμείνει και εκείνη στην Αθήνα. Ή να μείνει στην Αμερική μαζί με την κόρη της Θεοδώρα η οποία είχε προγραμματίσει να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, όπως φαίνεται, μετά τον θάνατο του πατέρα της, η τελετή θα αναβληθεί.

Back to top button