Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντροπή: Επίθεση με χυδαίες ύβρεις στον Κώστα Καραμανλή από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα!

Χορηγούμενο
Η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές, θεωρήθηκε ευκαιρία από διάφορους να κερδίσουν δημοσιότητα και κανέναν σταυρό παραπάνω. Είναι, όμως, προκλητικό να επιτίθενται με ύβρεις στον πρώην πρωθυπουργό, υποψήφιοι του κόμματος που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια και την ισοπέδωσε.

Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα και μάλιστα, δημοσιογράφος και γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΠΗΝ) δημοσίευσε ένα άκρως προσβλητικό άρθρο, που ξεπερνάει τα όρια της πολιτικής κριτικής.

Πρόκειται για τον Γιώργο Καρβουνιάρη. Που με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα thebest.gr, χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή «τον χειρότερο Πρωθυπουργό»!

Η χυδαία επίθεση στον Κώστα Καραμανλή και οι ύβρεις

Του καταλογίζει ότι «δεν ανέλαβε ποτέ τις ευθύνες για τις ζωές των ανθρώπων που κάηκαν ζωντανοί στην Αρτέμιδα της Ηλείας, από τον «στρατηγό άνεμο». Όπως έλεγε ο ανάλγητος υπουργός του, Βύρων Πολύδωρας. Ο κ. Καραμανλής δεν έδωσε λόγο ποτέ για τα απίστευτα σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκησαν πολλά στελέχη της κυβέρνησής του, διαπλεκόμενα με οικονομικούς, παρεκκλησιαστικούς και άλλους παράγοντες. Ο κ. Καραμανλής οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία και τα μνημόνια αλλά δραπέτευσε σαν κλέφτης. Για να αναλάβει τη διάσωση του ρημαγμένου τόπου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ίδια κυβέρνηση που μέσα στη θαλασσοταραχή των μνημονίων, θέσπισε την προστασία της πρώτης κατοικίας. Την οποία ακύρωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφο φυσικά του κ. Καραμανλή!».

Αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «που μπορεί να ονειρεύεται τον εαυτό του στον θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μίλησε 14 χρόνια για τίποτα, αλλά στήριξε την καταστροφική πολιτική των επιγόνων του».

Εκείνο όμως που ξεπερνάει κάθε όριο είναι ότι προχωράει σε προσβολές! Γράφοντας, πως «αποχωρεί από βουλευτής έχοντας «γράψει» ρεκόρ για βιβλίο Γκίνες του πλέον… αμίλητου βουλευτή του Κοινοβουλίου»!

Και συνεχίζει με ύβρεις χαρακτηρίζοντάς τον «Βούδα» και… σύγχρονο Νέρωνα, γράφοντας: «Ας πάει στο καλό λοιπόν. Η Ιστορία θα τον μνημονεύσει, όχι ως «Βούδα» λόγω της ανυπαρξίας του μετά το 2009, αλλά ως «Νέρωνα»! Που έκαψε συνθέμελα την Ελλάδα που δυστύχησε να τον έχει κυβερνήτη της!».

Και… ποιός μιλάει;

Και ποιός τα λέει όλα αυτά(;)! Υποψήφιος κόμματος που ο τότε αρχηγός του, Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές, μάλιστα, με την πολιτική απάτη του «λεφτά υπάρχουν».

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης αγκαλιά με τον Γιώργο Παπανδρέου

Και, μάλιστα, λίγο αργότερα πόζαρε στο Καστελόριζο για να ανακοινώσει με λίγο κρασί, λίγο θάλασσα πως βάζει τη χώρα σε μνημόνιο! Αναζητείται φιλότιμο…


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button