ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ερντογάν δείχνει τα ‘δόντια’ του στις ΗΠΑ: Σφοδρή τουρκική αεροπορική επιδρομή, δίπλα από αμερικανικές δυνάμεις, στη Συρία!

Η Τουρκία χοντραίνει το ‘παιχνίδι’, καθώς δείχνει τα ‘δόντια’ της στις ΗΠΑ βομβαρδίζοντας άμαχους Σύρους, δίπλα από αμερικανικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια τουρκικής αεροπορικής επιδρομής! Ψυχρολουσία στην Ουάσιγκτον!

Αμερικανικές πηγές επιβεβαιώνουν το τουρκικό χτύπημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε μόλις 300 μέτρα από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις, θέτοντας το αμερικανικό στράτευμα σε μεγάλο κίνδυνο και την Ουάσιγκτον να παρακολουθεί με αμηχανία τις εξελίξεις.

Η τουρκική αεροπορική επιδρομή ήταν σφοδρή και έπληξε την περιοχή στην Αλ Χασάκα στις 22 Νοεμβρίου.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν μία σφοδρότατη επίθεση κατά αμάχων Κούρδων στην βόρεια Συρία με πρόσχημα την προβοκατόρικη τρομοκρατική επίθεση σε κεντρικό πεζόδρομο της Κωνσταντινούπολης, για την οποία συνέλαβαν μία νεαρή κοπέλα από τη Σομαλία και που οι πράκτορες του Ερντογάν ‘βάπτισαν’… «πράκτορα του PKK»!

Από την ανελέητη τουρκική αεροπορική επιδρομή επλήγησαν πέντε χωριά με τους κατοίκους να ζουν μια κινηματογραφική κόλαση μέσα στη νύχτα.

Η απόλυτη ειρωνεία είναι πως η δύθεν «σύμμαχος» Τουρκία, χρησιμοποιεί αμερικανικά όπλα για να εξοντώσει τους Κούρδους, που στάθηκαν στο πλευρό των ΗΠΑ, πολεμώντας τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους, θυσιάζοντας 11.000 ζωές, ώστε ο αμερικανικός στρατός να μην έχει περισσότερες απώλειες και από τα ίδια τα αμερικανικά όπλα να κινδυνέψουν να χαθούν Αμερικανοί στρατιώτες, που από καθαρή τύχη δεν θρήνησαν θύματα, καθώς βρίσκονταν μόλις 300 μέτρα μακριά από την κόλαση πυρός που εξαπέλυσαν οι Τούρκοι κατά την επιδρομή τους.

Back to top button