Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης στο Μάτι: Ληστές μπούκαραν σε μονοκατοικία και κρατούσαν όμηρο την οικιακή βοηθό!

Η απίστευτη 'λεία' που 'σήκωσαν'

Χορηγούμενο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία οικιακή βοηθός στο Μάτι όταν μπούκαραν ληστές στο σπίτι όπου δούλευε και την κράτησαν όμηρο για ώρες, μέχρι να τους αποκαλύψει που έκρυβαν οι ιδιοκτήτες την πολύτιμη λεία τους. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλώντας στον Alpha -αν και έλειπε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο από την οικία του- αποκαλύπτει έντρομος το θρίλερ της άτυχης γυναίκας και σοκάρει.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια οικιακή βοηθός, όταν βρέθηκε όμηρος στα χέρια αδιστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία, στο Μάτι τα ξημερώματα. Οι ληστές, που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους, έδεσαν την άτυχη γυναίκα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη μονοκατοικία και για τέσσερις ολόκληρες ώρες την τραβολογούσαν σε όλους τους χώρους του σπιτιού, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έκρυβαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού τον ‘πολύτιμο θησαυρό’, όπως μετρητά, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Έντρομος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λέει στον Alpha: «Εμείς ήμασταν στο εξωτερικό και μας ειδοποίησαν ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι. Γυρίσαμε και βρήκαμε το σπίτι αναστατωμένο. Λείπουν πολλά πράγματα από το σπίτι».

Οι αδίστακτοι κακοποιοί, αφού άρπαξαν πολύτιμα έργα τέχνης, κοσμήματα και χρήματα που βρήκαν, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η άτυχη οικιακή βοηθός αμέσως μόλις κατάφερε να λυθεί ενημέρωσε την Αστυνομία και τους ιδιοκτήτες του σπιτιού.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button