ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Εξομολόγηση σοκ από τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπήρξα ένα γουρούνι, ένα τέρας που…»!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της ηθοποιού!

Η αγαπημένη ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, σε πολλές συνεντεύξεις της που δίνει ανά καιρούς δεν παραλείπει να αναφέρεται στα χρόνια προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν και συγκλονίζει, ενώ πλέον δηλώνει πως από τον Γολγοθά που πέρασε βγήκε πιο δυνατή.

Πρόσφατα, λοιπόν, δίνοντας μία ακόμα συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» η μεγάλη ηθοποιός ξεδίπλωσε με λίγες κουβέντες, αλλά αρκετά σκληρές και ειλικρινείς, τη δραματική 20ετία που βίωσε και άφησε πίσω της σαν έναν κακό εφιάλτη.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου

«Αλίμονο, θα ήμουν ηλίθια αν έλεγα ότι δεν αισθάνομαι πιο δυνατή. Πέρασα 20 χρόνια φρικτά. Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά. Υπήρξα ένα τέρας. Είχα μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Ένα τέρας που πήρε το θάρρος και έβγαλε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση. Ένα τέρας, γουρούνι παχύσαρκο και με σήκωναν για να καθίσω ακόμη και στο καροτσάκι», εξομολογήθηκε στην αρχή μιλώντας για τον εαυτό της με πολύ σκληρά λόγια και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Συνεχίζοντας την εξομολόγησή της η Μαίρη Χρονοπούλου υπογράμμισε ότι: «Μετά από αυτό κάηκα, αλλά ευτυχώς βρήκα τον άνθρωπο που με έκανε να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Περπατάω, αλλά δεν μπορώ ακόμη να κάνω μεγάλη απόσταση, πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνω κατοστάρι».

Back to top button