ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πελέ πεθαίνει! Συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Ετοιμάζουν την κηδεία του!

Τοποθέτησαν χρυσό φέρετρο στο γήπεδο της Σάντος, για να ακολουθήσει λαϊκό προσκύνημα από όλη την Βραζιλία!

Ο Πελέ πεθαίνει! Στην ιδιαίτερη πατρίδα του προετοιμάζονται για την κηδεία του, ενώ, την ίδια ώρα η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, ανέβασε στον λογαριασμό της, στο Instagram, μία συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται ο πατέρας της και δίνει -όπως όλα δείχνουν- την τελευταία του μάχη.

Την πιο δύσκολη μάχη δίνει τις τελευταίες ώρες ο θρύλος του ποδοσφαίρου, καθώς πλέον ο καρκίνος, φαίνεται πως χτύπησε την καρδιά και τα νεφρά του, με την υγεία του, δυστυχώς, να επιδεινώνεται ραγδαία.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σάντος, άρχισαν τις προετοιμασίες για την κηδεία του, καθώς όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τοποθετήθηκε ένα χρυσό φέρετρο στο κέντρο του γηπέδου της ομάδας όπου μεγαλούργησε ο μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Στο στάδιο παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα, με φορτηγά να μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα, καθώς αν ο Πελέ πεθάνει, αναμένεται να ακολουθήσει λαϊκό προσκύνημα από όλη την Βραζιλία.

Ο Πελέ περνάει τις γιορτινές ημέρες στο νοσοκομείο, όπου έχει διαρκώς στο πλάι του τις κόρες του. Η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι αγκαλιά με τον πατέρα της και τη συνόδευσε με το συγκινητικό μήνυμα: «Εδώ πάμε, στον αγώνα και στην πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί».

 

Back to top button