Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Πανικός με τη Μαρινέλλα: «Ποια είσαι μωρή κακομοίρα που θες και…»

Ξέσπασε η μεγάλη τραγουδίστρια!

Χορηγούμενο

Πανικός! Ποιός είδε τη Μαρινέλλα και δεν τη φοβήθηκε! Η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού ξέσπασε με όλα όσα γίνονται σήμερα στον χώρο και ξεσπάθωσε με τα κορίτσια, που τα πετάνε όλα έξω και πιάνουν ένα μικρόφωνο δήθεν, για να τραγουδήσουν, μιλώντας ξεκάθαρα για… «ξέκ@λα και «κακομοίρες»!

Η Μαρινέλλα, συγχρόνως, ζήτησε να μην την αποκαλούν ντίβα, λέγοντας πως απλά υπηρετεί το τραγούδι με ψυχή και πολύ αγάπη.

«Το ”απόλυτη ντίβα”, ”θεά”, ”σταρ” κ.λπ. αφήστε τα για τις άλλες που αρέσκονται σε αυτά – να μη σας πω ότι τα λένε και στον καθρέφτη τους, οι κακομοίρες. Δεν τις βλέπετε; Αξιολύπητες, τους απέμειναν ψεύτικες ταμπέλες που έφτιαξαν μόνες τους! Ποια είσαι, μωρή κακομοίρα, που θες και αυλή; Και θέλεις και bodyguards, τρομάρα σου; Από ποιον κινδυνεύεις; Μόνο από την ηλιθιότητα σου! Τις βλέπω σε φωτογραφίες ή σε εκπομπές να προχωρούν με bodyguards και μου έρχεται να ξεράσω», είχε αναφέρει η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια…

«Ξεκίνησα από τα μπουλούκια, που έγραψαν τη δική τους ιστορία, και γέμισα με “ακριβές” κι ενδιαφέρουσες εμπειρίες από αυτά! Ένα ανώνυμο κορίτσι ήμουν τότε! Η Κυριακή Παπαδοπούλου. Χρόνια μετά, η Μαρινέλλα! Νοιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα, κι ας πέρασαν αιώνες! Νοιώθω, όμως, να ‘χω δύναμη και ορμή», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και ζητούσε να μην την αποκαλούν ντίβα. «Αυτό το ”απόλυτη ντίβα”, με ανατριχιάζει. Καμία ντίβα. Μια καλλιτέχνιδα που υπηρέτησε και υπηρετεί το τραγούδι με ψυχή και αγάπη. Αυτό είναι όλο», κατέληξε στη χειμαρρώδη συνέντευξή της.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button