½ φλιτζ. γάλα χαμηλών λιπαρών
2 ώριμες μπανάνες
1 χούφτα σμέουρα
½ κουτ. γλυκού βανίλια
2 κουτ. σούπας μέλι
2 κουτ. σούπας φυστικοβούτυρο
Βήμα 1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 2
Αφού ομογενοποιηθεί, το μεταφέρουμε με ένα κουτάλι στις φόρμες σιλικόνης, βάζουμε τα ξυλάκια υποδοχής στην θέση τους και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη. Οι φόρμες με τα παγωτά θα παραμείνουν στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Βήμα 3
Τέλος, ξεφορμάρουμε και έχουμε 3 πεντανόστιμα σπιτικά παγωτά.
Διατροφικἠ Ανἀλυση (για 1 μερίδα):
Θερμίδες: 203 kcal
Πρωτεΐνη: 5 γρ.
Υδατάνθρακες: 35,6 γρ.
Λιπαρά: 6 γρ.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους μετά…
Ο Γιώργος Αυτιάς συμμετείχε στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΙ. Όπου παρουσίασε μια σύγκριση των τιμών…
Μια τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου στο Κορωπί, όταν ένας 17χρονος υπέστη…
Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Χαρά Κιοσσέ, δημοσιογράφος και συγγραφέας, που υπήρξε στενή συνεργάτης…
Αυτό είναι το διάσημο καρότο κέικ του Rose Bakery στο Παρίσι Έτσι, αν έχετε βρεθεί…
Αλλάζει το κλίμα, με τον βοριά να προκαλεί δυσκολίες στη ζωή μας. Τα ξημερώματα της…