Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός: Έπεσαν πυροβολισμοί σε κηδεία! Τραυματίες ένα 7χρονο κορίτσι και τρεις γυναίκες!

Χορηγούμενο

Πανικός επικράτησε σε κηδεία, στο Λονδίνο, μετά από πυροβολισμούς, που έπεσαν έξω από τον σταθμό Euston στο κέντρο της πόλης. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ένα 7χρονο κορίτσι και τρεις γυναίκες.

Τρεις γυναίκες ηλικίας 54, 48 και 41 ετών καθώς και ένα 7χρονο κορίτσι τραυματίστηκαν από το συμβάν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το χρονικό του τρόμου

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε εκκλησία λίγο πριν τη 1.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου γινόταν κηδεία και αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η ζωή της 48χρονης βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η κατάσταση των δύο άλλων γυναικών δεν εμπνέει ανησυχία. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία αναμένουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 7χρονου κοριτσιού.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και επισημαίνουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από κινούμενο όχημα το οποίο αμέσως μετά απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε πως βρισκόταν στην εκκλησία την ώρα της επίθεσης και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές.

«Ήταν χάος. Ήταν φρικτό. Κανείς δεν ήξερε αν ήταν βόμβα ή ένοπλος. Ψάχναμε μέρη να κρυφτούμε. Όλοι κρυφτήκαμε σε γωνίες, όπου μπορούσαμε. Φύγαμε δέκα λεπτά αργότερα», δήλωσε στο MyLondon.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button