Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, την άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε το αλάτι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρύδια, και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τα μπισκότα και το κονιάκ, και ανακατεύουμε πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια μας για να σπάσουν τα μπισκότα.
Μεταφέρουμε τα μπισκότα στο μπολ με το κακάο και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και τυλίγουμε σε ρολό. Εξωτερικά τυλίγουμε με μεμβράνη και τυλίγουμε στις άκρες σαν καραμέλα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε ομοιόμορφο σχήμα στο μωσαϊκό μας.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε.
O εμπορικός «πόλεμος» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα μεταφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά... Το σκληρό…
Η Αστερομάτα όπως δεν την έχετε ακούσει ποτέ ξανά... Ο Bob Katsionis «απογειώνει» το συγκλονιστικό…
Ψυχρολουσία: Ετοιμάζουν διόδια στο κέντρο της Αθήνας; Τα σχέδια για την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης…
Ο Θερμαϊκός γέμισε τεράστιες μέδουσες του φεγγαριού... Πόσο επικίνδυνες είναι για τον άνθρωπο; Ένα εντυπωσιακό…
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την επικοινωνία τους, μνημόνιο παραχώρησης 5…
Νίκος Γαλανός: Ο άγριος τσακωμός με τη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα, η Καρέζη και οι ερωτικές…