Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, την άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε το αλάτι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρύδια, και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τα μπισκότα και το κονιάκ, και ανακατεύουμε πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια μας για να σπάσουν τα μπισκότα.
Μεταφέρουμε τα μπισκότα στο μπολ με το κακάο και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και τυλίγουμε σε ρολό. Εξωτερικά τυλίγουμε με μεμβράνη και τυλίγουμε στις άκρες σαν καραμέλα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε ομοιόμορφο σχήμα στο μωσαϊκό μας.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε.
Η UEFA ανακοίνωσε την διαιτητική ομάδα για τον πρώτο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού τη…
Η Κατερίνα Καραβάτου σπάει τη σιωπή της: Στο φως όλη η αλήθεια για το διαζύγιο…
Γιατί οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν κόβουν κοντά τα μαλλιά τους; Το κοντό κούρεμα και τα…
Ο Βασίλης Σαμπράκος επιστρέφει με τη νέα εκπομπή του SPORT24, "Mind Game powered by bwin",…
Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης: Η πανίσχυρη προσευχή για οποιασδήποτε ασθένεια και καλή υγεία Η πεποίθηση…
Το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των: Οσίου Αθανασίου του…