Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, την άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε το αλάτι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρύδια, και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τα μπισκότα και το κονιάκ, και ανακατεύουμε πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια μας για να σπάσουν τα μπισκότα.
Μεταφέρουμε τα μπισκότα στο μπολ με το κακάο και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και τυλίγουμε σε ρολό. Εξωτερικά τυλίγουμε με μεμβράνη και τυλίγουμε στις άκρες σαν καραμέλα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε ομοιόμορφο σχήμα στο μωσαϊκό μας.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε.
Άγιος Παΐσιος: «4 χρόνια θα κρατήσει το χάος» - Η συγκλονιστική προφητεία που φαίνεται να…
Ο νεαρός βουλευτής Έμελι Πελτόνεν βρέθηκε νεκρός μέσα στο Κοινοβούλιο σκορπώντας σοκ και θλίψη σε…
Έρχονται ανατροπές και εκπλήξεις στα μπουζούκια... Τα νέα σχήματα που θα δούμε στις νυχτερινές πίστες…
Παναθηναϊκός - Σαμσουνσπόρ: Που και πότε θα δούμε τον αγώνα για τα play-off του Europa…
Σήμερα, 19 Αυγούστου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, και η Φίνος Φιλμ δεν θα μπορούσε…
Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική εικόνα υποδέχεται τους επισκέπτες στην παραλία ΝΑΤΟ της Σαλαμίνας. Όπου ψαράδες…