Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, την άχνη και το κακάο, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να γίνει μια πάστα.
Προσθέτουμε το αλάτι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρύδια, και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τα μπισκότα και το κονιάκ, και ανακατεύουμε πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια μας για να σπάσουν τα μπισκότα.
Μεταφέρουμε τα μπισκότα στο μπολ με το κακάο και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και τυλίγουμε σε ρολό. Εξωτερικά τυλίγουμε με μεμβράνη και τυλίγουμε στις άκρες σαν καραμέλα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε ομοιόμορφο σχήμα στο μωσαϊκό μας.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε.
Ένας απολαυστικός Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια εμφάνιση-ξέσπασμα, επικρατώντας της Ντουμπάι με το επιβλητικό 103-82 στο…
Το Αγιορείτικο πρόσφορο με προζύμι με την πνευματική δύναμη πίσω από την παράδοση και η…
Σκληρή αντίδραση και απειλές από τη Μόσχα για τη συνεργασία Ελλάδας και Ουκρανίας στην παραγωγή…
Σοκαριστικές νέες αποκαλύψεις από θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν για τη συμπεριφορά και το πέος του.…
Η πολιτική πόλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, έπειτα από το βίντεο έξι…
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιός έτρεχε με 210χλμ στην Αττική Οδό με το πολυτελές αυτοκίνητό του; Τι…