Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί παρακολουθούσαν τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κ. Φλώρο; Οι σακούλες με το μαύρο χρήμα, τα ελικόπτερα και οι δωρεές – ‘Κόλαφος’ η έκθεση της ΕΥΠ!

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ, απόσπασμα της οποίας δημοσίευσε το pronews.gr, ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος «συνελήφθη να διακινεί «μαύρο χρήμα» 600.000 ευρώ, σε σακούλα!

Αδήλωτο και χωρίς πόθεν έσχες!

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ, είναι ένα μικρό μέρος μόνο από αυτό που περιήλθε στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων από δωρεά. Δωρεά αντιπροσώπου, που πούλησε ελικόπτερα στο Πολεμικό Ναυτικό, πριν από 1,5 χρόνο, με παρέμβαση Φλώρου!

Τα όσα περιέρχονται στο απόσπασμα της έκθεσης της ΕΥΠ περιγράφουν πράξεις που κάνουν πλέον αυτονόητη την απάντηση στο ερώτημα αν ο Κ.Φλώρος, του οποίου έτσι ή αλλιώς η θητεία λήγει τώρα, αλλά προσπαθούσε να την παρατείνει, «Πρέπει να αποστρατευτεί ή όχι»!

Η υποκλοπή προήλθε από πληροφορίες της ΕΥΠ ότι ο Στρατηγός Φλώρος «είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο να την «επενδύσει»,

Αμέσως κινήθηκε η συνήθης διαδικασία. Συλλέχθηκαν οι απαραίτητες υπογραφές και το κινητό του παγιδεύτηκε, πέρσι την άνοιξη, από το σύστημα το Syborg της ΕΥΠ.

Ήταν ίσως η πιο δικαιολογημένη υποκλοπή εκ των πραγμάτων.

Η αφέλεια του Κ. Φλώρου είναι ότι θεωρούσε το σύστημα Signal «ασφαλές» κάτι που δεν ισχύει φυσικά, καθώς καμία εφαρμογή δεν είναι ασφαλής 100%.

Τα αποσπάσματα της έκθεσης της ΕΥΠ

«Οι συνομιλίες που είχαν να κάνουν υπηρεσιακά ζητήματα παρατηρήθηκε, μόνο ότι για την καθημερινή του ενημέρωση από το (ΕΘΚΕΠΙΧ) Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, διέταξε να βρεθεί τρόπος να λαμβάνει την ενημέρωση μόνο μέσω της εφαρμογής Signal.

Οι προσωπικές βλέψεις και τα ακίνητα σε Παπάγου και Αγία Παρασκευή

Σύμφωνα με εξωτερικές πληροφορίες ο στόχος προέβη σε αγορά κατοικίας στην περιοχή του Παπάγου έναντι 1.200.000 ευρώ, στο οποίο ποσό τα 600.000 πληρώθηκαν “μαύρα”.

Επιπλέον η κόρη του διαμένει στην Αγία Παρασκευή σε κατοικία των 1.500 ευρώ, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό για τον τρόπο ζωής του στόχου και αποπληρωμής των εν λόγω κινήσεων.

Ο στόχος φαίνεται να λειτουργεί αυτοβούλως χωρίς καμία διάθεση για ουσιαστική συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ αλλά και γενικότερα με όλη την κυβέρνηση.

Πιστεύει πως ανεξάρτητα από τις κινήσεις του και τη μη συνεργασία του η θέση του είναι σίγουρη μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, καθώς επίσης φαίνεται να υποτιμάει τους περισσότερους πολιτικούς αξιωματούχους.

Είναι εμφανείς οι προσωπικές του βλέψεις και προσπαθεί να τις εδραιώνει μέσω συνεργασίας διαφόρων επιχειρηματιών (π.χ. Βαρδής Βαρδινογιάννης).

Οι συνομιλίες – φωτιά

Είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συνομιλίες του, επιλέγει να γίνονται δια ζώσης ή μέσω της εφαρμογής Signal.

Ιδιαίτερα σημαντική φαίνεται η επικοινωνία του με τον Νικόλαο Λαρυγγάκη για την συνάντησή τους με “Εβραίους”.  Εκεί ο στόχος φάνηκε ιδιαίτερα ταραγμένος. Και επιδίωξε την αλλαγή συζήτησης και την επιθυμία του να γίνει η συνομιλία αυτή μόνο δια ζώσης».

Να σημειώσουμε ότι και η εφημερίδα documento αναφέρεται στο ζήτημα, χωρίς όμως το σχετικό απόσπασμα της έκθεσης της ΕΥΠ. Το απόσπασμα, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το pronews.gr. Εκεί αναφέρονται και οι απαξιωτικοί, προς τους Πρωθυπουργό και ΥΕΘΑ, χαρακτηρισμοί του Κ. Φλώρου περί «ανοήτων».

Άραγε το θέμα παρακολούθησης του κ. Φλώρου εκτός από τα ελικόπτερα του ΠΝ έχει και συνέχεια;

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button