ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η μυθική βίλα που έβαλαν στο μάτι στις Σπέτσες – Από ποιόν είναι έτοιμοι να τη ‘φάνε’;

Αξίζει πάνω από 15 εκατ. ευρώ και διαθέτει πισίνες και ελικοδρόμιο

Μια θηριώδης βίλα στις Σπέτσες είναι το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν στο νησί ο Παύλος Γκλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ.

Μετά την απόφαση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του, Αννας Μαρίας, όταν κλονίστηκε η υγεία του, να πουλήσουν το σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι και να μείνουν στην Αθήνα, η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έψαχνε ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν Παύλος και Μαρί Σαντάλ ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Super Κατερίνα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ είναι μια «θηριώδης» βίλα. Βρίσκεται πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας. Σε ιδιοκτησία 50 στρεμμάτων με ελικοδρόμιο, μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, αλλά και μια μικρότερη. Είναι το σπίτι της οικογένειας Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας Folli Follie. Και η αξία του υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής η Χρύσλα Γεωργακοπούλου υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από αυτό το σπίτι. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ νοίκιαζαν για ένα διάστημα αυτό το σπίτι πληρώνοντας ενοίκιο 15.000. Όπως τόνισε η ίδια, το συγκεκριμένο σπίτι δεν έχει κατασχεθεί αλλά είναι υποθηκευμένο σε εταιρεία Ελβετού έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Με την ευκαιρία δείτε τα σχέδια του Παύλου για την πολιτική και το εάν θα ιδρύσει φιλοβασιλικό κόμμα στην Ελλάδα

Θα μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα;

Την περασμένη Πέμπτη ο Παύλος Γκλύξμπουργκ κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να μένει στην Αθήνα, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. Μετά από ένα μήνα παραμονής στην Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του HerNews τον απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Newark στο New Jersey μόνο του. Χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ ή κάποιο από τα παιδιά του.

Το βέβαιο είναι ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, για το μνημόσυνο, για τις 40 ημέρες, από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου μετά τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό παρουσία των συνοδικών ιεραρχών. Και θα ακολουθήσει άλλη μία τελετή στο Τατόι, όπου ετάφη ο Κωνσταντίνος.

Back to top button