ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τον Βασίλη Λεβέντη: «Με φλερτάρουν πολύ οι γυναίκες, μου…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο Secret των Παραπολιτικών ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, όπου μεταξύ των άλλων, δε δίστασε να προχωρήσει και σε πιπεράτες αποκαλύψεις.

Ο Βασίλης Λεβέντης, μίλησε για το φλερτ που δέχεται από τις γυναίκες αλλά και τα ρουσφέτια που του έχουν ζητήσει κατά καιρούς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον τρόπο που οι γυναίκες τον προσεγγίζουν δεν δίστασε να πει ότι πηγαίνουν στο γραφείο, του κλείνουν το μάτι και αφήνουν υπονοούμενα, όμως ο ίδιος δεν «πέφτει» σαν… τον Γεωργούλη.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στο Sewcret των Παραπολιτικών

Ποιο είναι το πιο περίεργο ρουσφέτι που σας έχουν ζητήσει;

Πολλά μου έχουν ζητήσει. Άλλοι μου ζητούν τα ναύλα τους να πάνε στην Κρήτη, άλλοι μου ζητούν 20.000 να βάλουν βουλευτές, νομίζοντας ότι έχω λεφτά.

Πιτσιρικάς τι θέλατε να γίνετε;

Ήθελα να γίνω μηχανικός ή γιατρός και επέλεξα να γίνω το πρώτο.

Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν;

Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη. Και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε, μάλιστα, συγκρατημένοι. Πιστεύω ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη ζημιά η υπόθεση Γεωργούλη… Όπως και για τη Ν.Δ. είναι μεγάλη ζημιά τα Τέμπη και επίσης ο Πάτσης.

Back to top button