ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Πρώην παίκτης του Survivor εγκαταλείπει τα εγκόσμια και γίνεται μοναχός, στο Άγιο Όρος! (Βίντεο)

O πρώην παίκτης του Survivor και γνωστός make up artist, Kωνσταντίνος Εμμανουήλ, έκανε μια ανάρτηση – ‘βόμβα’ στα socia media και εμφανίστηκε ντυμένος σαν ιερέας. Ενώ δήλωσε έτοιμος να πάει στο Άγιον Όρος να μονάσει, εγκαταλείποντας τα εγκόσμια.

Σε βίντεο που ανέβασε, μάλιστα, στο Tik Tok αυτοαποκαλείται πάτερ και λέει πως στράφηκε στο Θεό. Επίσης, κρατούσε στα χέρια του μια εικόνα της Παναγίας με το Χριστό και είπε πως λιβάνισε.

«Γεια σας, είμαι ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω να γίνω ένας μοναχός. Θα πάω στο Αγιο Ορος έκει που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν. Τουλάχιστον εκεί δίπλα στο Θεό θα μπορώ να ζητιανέψω έστω ένα ευρώ, δύο ευρώ για να μπορέσουν να ανάψουν οι πιστοί μια λαμπάδα. Έχω βάλει και τα κατάλληλα ρούχα όπως βλέπεις, είμαι έτοιμος να γίνω ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» είπε μεταξύ άλλων.

«Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο Θεός μαζί σας» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το βίντεο, που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Tik Tok αφήνοντας όλους άφωνους

@konstantinosemmanouil

Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο θεός μαζί σας 🙏🏻💋…. kokonstantinosemmanouilμεμμανουηλαπατεραπατερκωνσταντινοσεμμανουηλγαγιοοροςεθεοςπατεραςδαδερφεσψυχεςλΕλεημοσύνηαπαππαςκεκλησιαγαγαπηώφώτισηikingemmanouilωκωνσταντινοσεμμανουηλoforyoformeoforyourpageiviraloforyouα#παμεδυνατα

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Στο επόμενο κλιπ, που δημοσίευσε και πάλι μέσω στο TikTok, συστήθηκε και πάλι ως «πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ενώ τραγούδησε και ένα «εκκλησιαστικό τραγούδι», όπως είπε, κρατώντας παράλληλα στα χέρια του μία εικόνα της Παναγίας.

Δείτε και το επόμενο βίντεο του γνωστού make up artist

@konstantinosemmanouil

Σας αφιερώνω ένα εκκλησιαστικό τραγούδι και ως πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουήλ θα προσεύχομαι συνεχώς για εσάς 🖤🙏🏻👁️‍🗨️… #konstantinosemmanouil#εμμανουηλ#πατερ#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλ#αγιοορος#θεοςπατερας#αδερφεσψυχες#Ελεημοσύνη#παππας#εκλησια#αγαπη#φώτιση#μοναχος#κωνσταντινοσεμμανουηλ#kingemmanouil#fory#forme#foryourpage#viral#foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

Related Articles

Back to top button