Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ποιός είναι ο γνωστός διαιτητής, που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό;

Η υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ισχυροί 'κολλητοί'

Χορηγούμενο

Ποιός είναι ο γνωστός διαιτητής, που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό;

Δίπλα σε βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος αλλά και υποψηφίους, που, επίσης, απασχολούν την δημοσιότητα για οικονομικά σκάνδαλα εμφανίζεται σε πολλές φωτογραφίες ο πασίγνωστος διαιτητής που κατηγορείται από την 12χρονη για εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας που διαδραματίστηκε στην περιοχή του Κολωνού.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος, πρώην διαιτητής, ο οποίος έχει κληθεί ως κατηγορούμενος από την ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ήταν υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη. Και ενώ τις τελευταίες ώρες διαρρέεται ότι θα βρισκόταν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, τελικά δεν θα απολογηθεί. Τουλάχιστον σήμερα. Ωστόσο, αναμένεται να εμφανιστεί στην ανακρίτρια. Όπου θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει προθεσμία, για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο πρώην διαιτητής είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, και άτομο υπεράνω υποψίας. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία. Ενώ υποστηρίζει ότι, γνώριζε επί 20 χρόνια την οικογένεια. Επειδή εργαζόταν εκεί κοντά και επειδή ήξερε ότι, δυσκολεύονται στα οικονομικά, έδινε λίγα χρήματα στην 12χρονη, ως χαρτζιλίκι. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι, έδωσε κάποια στιγμή 20 ευρώ στη μητέρα της 12χρονης. Μαζί με τον πρώην διαιτητή, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη πέντε άνδρες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button