ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα σφοδρή Ρωσική πυραυλική επίθεση – Χτυπήματα ακριβείας σε Ουκρανικές υποδομές!

Οι Ρώσοι προχώρησαν σήμερα σε μαζικά πυραυλικά πλήγματα στις υποδομές σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας και συγκεκριμένα σε Πολτάβα, Λβιβ, Κρεμεντσούκ, Χάρκοβο, Νικολάεφ, Οδησσό, Ντνεπροπετρόβσκ, Οσάκοβ, Ντνίπρο, Σούμι και Ζαπορίζια.

Μέχρι τις πρωινές ώρες εκτοξεύτηκαν από τους Ρώσους 32 πύραυλοι cruise αλλά ακολούθησαν κι άλλα πυραυλικά «κύματα» τις επόμενες ώρες.

Οι ρωσικές επιθέσεις παρά το γεγονός ότι ήταν σφοδρές προκάλεσαν μηδενικές απώλειες σε αμάχους και προσωπικό κάτι που δείχνει ότι οι Ρώσοι ενδιαφέρονται μόνο για την καταστροφή υποδομών που επιτρέπουν στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να έχουν μία σχετική λειτουργία.

Οι Ουκρανοί αναφέρουν πως τα ρωσικά πλήγματα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα και πως ίσως σε αυτό έπαιξαν ρόλο τα ρωσικά μπαλόνια που πέταξαν χθες στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας όπως τα έξι που εντοπίστηκαν στο Κίεβο και τα περισσότερα καταρρίφθηκαν από την ουκρανική αεράμυνα.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, τα μπαλόνια ενδέχεται να μετέφεραν εξοπλισμό αναγνώρισης.

Όπως σημειώνεται δεν γνωρίζουν πόσες πληροφορίες είχαν κατορθώσει να μεταφέρουν στους Ρώσους, αλλά σήμερα όπως φάνηκε τα πλήγματα ήταν ακριβέστατα.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες και βίντεο

Back to top button