Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Η Δήμητρα Ματσούκα σε ‘ακατάλληλο’ λεσβιακό! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Η Δήμητρα Ματσούκα αποτελεί το όνειρο όλων των ανδρών και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Η ηθοποιός με την γοητεία και την ηδυπάθειά της, τον έμφυτο ερωτισμό και την σαγηνευτική της ομορφιά, έκλεψε από πολύ νωρίς τις εντυπώσεις του κοινού.

Δεν επαναπαύτηκε όμως σε αυτό, αλλά με δουλειά και σωστές επιλογές κατάφερε να διαγράψει τη δική της αξιόλογη πορεία σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Η πανέμορφη ηθοποιός μας έχει χαρίσει στο παρελθόν αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που έχουν αποτελέσει φαντασίωση των περισσότερων. Όμως η ίδια αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτό, όταν διέρρευσε ένα βίντεο από ατελιέ περιοδικού και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν συμβεί όμως αυτό, ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω και ας πάμε στο μακρινό πλέον 2000. Η σέξι ηθοποιός πρωταγωνιστούσε εκείνη την χρονιά στην ελληνική ταινία «Ριζότο». Η υπόθεση θέλει τις δύο κολλητές φίλες να εγκαταλείπουν τους άντρες τους και να συγκατοικούν.

Τότε αρχίζουν να αναπτύσσουν ερωτικά συναισθήματα η μία για την άλλη και οι άντρες τους προσπαθούν μάταια να τις ξανακερδίσουν. Σε μια σκηνή από την ταινία τα κορίτσια μπαίνουν κάτω από τα σεντόνια και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Πάτα εδώ για σέξι φώτο της Δήμητρας Ματσούκα

Δείτε το βίντεο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button